LLAGOSTINS AMB CEBA
LLAGOSTINS AMB CEBA
Una forma diferent de menjar els llagostins i que pot entrar perfectament en els àpats de les properes festes.INGREDIENTS:
- 24 llagostins mitjans
- 1 ,5 kg de ceba de Figueres
- Un raig d’oli d’oliva
- Una copa de conyac
- Pebre vermell dolç
i picant
- Sal i pebre
ELABORACIÓ:
Peleu i talleu la ceba a juliana. Poseu-la en una cassola
amb un raig d’oli i un polsim de sal, i
coeu-la a foc lent i tapada durant aproximadament una hora o fins que veieu que
comença a agafar textura de melmelada. Incorporeu-hi el conyac perquè ajudi a
caramel·litzar la ceba i continueu la cocció fins 1que veieu que està totalment
integrat.
Quan tingueu la ceba caramel·litzada, afegiu-hi els
pebres vermells, salpebreu els llagostins i incorporeu-los a la cassola. Tapeu-la
i continueu la cocció uns minuts més fins que veieu que els llagostins ja estan
cuits, i ja podeu servir-ho.
RECOMANACIONS.
L’avantatge d’aquest plat és que podeu tenir la ceba
cuita i quan vulgueu servir el plat només caldrà escalfar-la i coure el
llagostins, que és un moment.
La proporció de pebre vermell dolç i picant serà al gusts
de cadascú.
Segons l’economia podeu fer servir llagostins frescos o
congelats.
Quan coeu la ceba, podeu fer-ne més quantitat i, si no la
feu servir en poc temps, la podeu congelar. Sempre va bé tenir ceba
caramel·litzada per a fer qualsevol sofregit
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada