BUNYOLS D’ÀNEC AMB MOUSSE DE CANARD
BUNYOLS D’ÀNEC AMB MOUSSE DE CANARD
No es pot dubta que un dels símbols culinaris de la
quaresma son els bunyols, però avui ens permetrem trencar la tradició i fer una
llaminadura, no gaire ortodoxa per la
quaresma, però que sens dubte no ens deixarà indiferents.
INGREDIENTS:
ü
¼ de litre de llet
ü
100 grs. de llard d’ànec
ü
200 grs. de farina
ü
6 ous
ü
250 grs. de sèsam torrat
ü
sal
ü
250 gr. de mousse de canard
ELABORACIÓ:
Posarem en un pot al foc la llet,
la llard d’ànec i un polsim de sal. Quan bulli li tirarem la farina tota d’un cop
i ho remenem fins formar una bola deixant-la coure uns 2 minuts amb el foc al
mínim.
Traurem la bola del pot i la
deixarem refredar. Quan estigui tèbia li
anirem incorporant els ous un a un fins a obtenir una crema homogènia.
Ajudant-nos amb dues culleres
farem petites boles i les posarem a una paella o fregidora amb abundant oli
calent fins que estiguin cuites i hagin doblat el seu volum. Després traurem de l’oli les boles que
s’hauran convertit en bunyols i els arrebossarem amb el sèsam torrat i les
deixarem refredar.
Un cop fredes les tallarem per la
meitat i les omplirem amb el mousse de canard i ja es poden menjar.
RECOMANACIONS:
Si aixafem el mousse i fem servir
una manega pastissera per omplir el bunyols aconseguirem un presentació mes
lluïda.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada