STEAK TÀRTAR DE VEDELLA


STEAK TÀRTAR DE VEDELLA


Un clàssic que encara no teníem al nostre receptari, i que és ideal per a preparar-nos per encarar els propers dies de quaresma.

INGREDIENTS:

  •   400 gr. carn de vedella (filet, entrecot...)
  •   2 ous
  •   4 cogombres en vinagre
  •   1 ceba tendra mitjana
  •   Una culleradeta de salsa “perrins”
  •   1 cullerada de tàperes
  •   1 cullerada de mostassa
  •   1 xarrup de conyac
  •   Oli d’oliva
  •   Sal i pebre

ELABORACIÓ:

Per començar netegeu la carn de greix i nervis, talleu-la a talls el més petits possible i poseu-la en un bol. Talleu la ceba  a tall petits.  Feu el mateix amb els cogombres i les tàperes i afegiu-ho a la carn, tot remenant.
Guardeu la carn a la nevera uns 15 o 20 min.
Bateu els ous amb un raig d’oli i quan comencin a tenir escuma, afegiu-hi la mostassa i el conyac, i salpebreu al vostre gust, tot remenant.
Afegiu els ous  batuts a la carn.  Remeneu per unificar tot els ingredients i torneu a reservar a la nevera. Quan la carn estigui ben freda ja es pot servir.

RECOMANACIONS:

És important triar carns de qualitat.  De forma opcional, i segons el vostre gust, també es poden afegir unes anxoves tallades petites o unes gotetes de tabasco.
També el podem fer amb altres carns o peixos.  Els tàrtars sempre tenen èxit.

Comentaris

Les més populars