STEAK TÀRTAR DE VEDELLA
STEAK TÀRTAR DE VEDELLA
Un clàssic que encara no teníem al nostre receptari,
i que és ideal per a preparar-nos per encarar els propers dies de quaresma.
INGREDIENTS:
- 400 gr. carn de vedella (filet, entrecot...)
- 2 ous
- 4 cogombres en vinagre
- 1 ceba tendra mitjana
- Una culleradeta de salsa “perrins”
- 1 cullerada de tàperes
- 1 cullerada de mostassa
- 1 xarrup de conyac
- Oli d’oliva
- Sal i pebre
ELABORACIÓ:
Per començar netegeu la carn de greix i nervis,
talleu-la a talls el més petits possible i poseu-la en un bol. Talleu la
ceba a tall petits. Feu el mateix amb els cogombres i les tàperes
i afegiu-ho a la carn, tot remenant.
Guardeu la carn a la nevera uns 15 o 20 min.
Bateu els ous amb un raig d’oli i quan comencin a
tenir escuma, afegiu-hi la mostassa i el conyac, i salpebreu al vostre gust,
tot remenant.
Afegiu els ous
batuts a la carn. Remeneu per
unificar tot els ingredients i torneu a reservar a la nevera. Quan la carn
estigui ben freda ja es pot servir.
RECOMANACIONS:
És important triar carns de qualitat. De forma opcional, i segons el vostre gust,
també es poden afegir unes anxoves tallades petites o unes gotetes de tabasco.
També el podem fer amb altres carns o peixos. Els tàrtars sempre tenen èxit.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada