CREMA DE TARONJA AMB CREMÓS DE XOCOLATA
CREMA DE TARONJA AMB CREMÓS DE XOCOLATA
Acabarem aquesta temporada amb dues
llaminadures dignes dels déus de l’olimp i com no de tots vosaltres.
INGREDIENTS:
Per a la crema de taronja
ü
250
cc de suc de taronja
ü
750
gr. de sucre
ü
5
ous
Per a el cremós de xocolata
ü
200
cc de nata líquida
ü
250
cc de llet
ü
50
gr. de sucre
ü
5
rovells d’ou
ü
240
gr. de cobertura de xocolata
ü
Una
branca de vainilla
ELABORACIÓ:
Per a fer la crema de taronja, poseu el
suc de taronja i el sucre en un cassó i escalfeu-lo al foc. Quan el sucre
estigui totalment desfet, afegiu-hi els ous, que ja tindreu batuts com per a
fer una truita.
Remeneu sense parar fins que tingueu una
textura de crema i ja ho podeu treure del foc i deixar refredar totalment.
Per a fer el cremós de xocolata, poseu la
nata líquida, la llet, el sucre, els rovells d’ou i la branca de vainilla
(oberta), en un cassó i escalfeu-lo al foc.
Quan comenci a bullir retireu-ho del
foc, incorporeu-hi la xocolata i remeneu fins obtenir una crema uniforma,
deixeu refredar i poseu-ho a la nevera un mínim de 12 hores i ja es pot servir.
Per muntar el plat feu una base amb
crema de taronja i al damunt una o dues boles ( quenelle) de cremós de xocolata i serviu-ho ben fred.
RECOMANACIONS:
Un fulleta de menta i una mica de granet
d’ametlla torrada al damunt, acabaran de donar aroma, frescor i un toc cruixent
que faran excepcional aquest dolç
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada