CREMA DE TARONJA AMB CREMÓS DE XOCOLATA


CREMA DE TARONJA AMB CREMÓS DE XOCOLATA


Acabarem aquesta temporada amb dues llaminadures dignes dels déus de l’olimp i com no de tots vosaltres.

INGREDIENTS:

Per a la crema de taronja
ü  250 cc de suc de taronja
ü  750 gr. de sucre
ü  5 ous
Per a el cremós de xocolata
ü  200 cc de nata líquida
ü  250 cc de llet
ü  50 gr. de sucre
ü  5 rovells d’ou
ü  240 gr. de cobertura de xocolata
ü  Una branca de vainilla

ELABORACIÓ:

Per a fer la crema de taronja, poseu el suc de taronja i el sucre en un cassó i escalfeu-lo al foc. Quan el sucre estigui totalment desfet, afegiu-hi els ous, que ja tindreu batuts com per a fer una truita.
Remeneu sense parar fins que tingueu una textura de crema i ja ho podeu treure del foc i deixar refredar totalment.
Per a fer el cremós de xocolata, poseu la nata líquida, la llet, el sucre, els rovells d’ou i la branca de vainilla (oberta), en un cassó i escalfeu-lo al foc.
Quan comenci a bullir retireu-ho del foc, incorporeu-hi la xocolata i remeneu fins obtenir una crema uniforma, deixeu refredar i poseu-ho a la nevera un mínim de 12 hores i ja es pot servir.
Per muntar el plat feu una base amb crema de taronja i al damunt una o dues boles ( quenelle) de cremós de xocolata i serviu-ho ben fred.

RECOMANACIONS:

Un fulleta de menta i una mica de granet d’ametlla torrada al damunt, acabaran de donar aroma, frescor i un toc cruixent que faran excepcional aquest dolç


Comentaris

Les més populars