PANELLETS DE PINYONS
PANELLETS DE PINYONS
INGREDIENTS:
- 200
g d’ametlla molta
- 150
g de sucre
- 2
ous
- 200
g de pinyons
Sucre glaç
ELABORACIÓ:
Barregeu
l’ametlla molta amb el sucre, afegiu-hi les clares dels dos ous i pasteu-ho
fins tenir una massa homogènia. Empolsineu la taula de treball amb sucre glaç
perquè el massapà no s’enganxi a les mans o a la taula i aneu formant boletes
petites. Barregeu els rovells amb els pinyons, tot mirant que quedin tots els
pinyons ben impregnats amb el rovell i aneu arrebossant les boletes de massapà.
Peseu-les en una safata que pugui anar al forn i coeu-les a 210° durant 5
minuts. Deixeu-ho refredar i ja es poden menjar.
RECOMANACIONS:
Si
folreu la safata de la cocció amb paper de forn, serà més fàcil recollir-los.
Si
mulleu amb aigua els pinyons sempre serà més difícil que se us cremin.
Si
voleu reduir la despesa que suposen els pinyons, els podeu substituir per
palets d’ametlla o ametlla granulada que també són molt bons.
Amb
la base de massapà que teniu podeu fer jugar la vostra imaginació, barrejant
coco, xocolata... o incorporar-hi fruita confitada.
Vigileu
de no coure els panellets més del
necessari perquè poden quedar durs.
Si
voleu que us quedin brillants, prepareu un almívar amb la mateixa quantitat
d’aigua i de sucre i pinteu els panellets tots just surtin del forn.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada