MOUSSE DE XOCOLATA I TARONJA


MOUSSE DE XOCOLATA I TARONJA



El darrer postra de l’any, una delícia que sens dubte encantarà als companys i companyes de ràdio Ona i a tots els nostres amics que es decideixin a fer-lo.

INGREDIENTS:

ü  1 Taronja
ü  200 gr. de cobertura de xocolata
ü  6 ous
ü  Fulles de menta
ü  Un polsim de sal
ü  50 gr. de sucre
ü  Dues cullerades d’Aigua

 ELABORACIÓ:

Peleu la taronja i talleu la pell a juliana. Escaldeu-la durant un minut amb aigua bullint.  Refredeu-la i  deixeu-la eixugar.  Espremeu la taronja i poseu el suc en un bol juntament amb la xocolata. Escalfeu-ho al bany maria tot remenant fins que la xocolata estigui desfeta i el suc integrat.  Deixeu temperar una mica i aneu afegint els rovells d’ou d’un en un.  A banda munteu les clares a punt de neu amb un polsim de sal.  Aneu-les integrant a la xocolata amb moviments circulars i suaus a fi que es desmuntin el menys possible les clares. Tapeu el bol amb film i reserveu-lo a la nevera un mínim de 4 hores. Poseu el sucre i les dues cullerades d’aigua en un bol amb la pela de la taronja i coeu-ho tot fins que estigui caramel·litzat.  Escampeu la taronja damunt d’un paper d’anar al forn i deixeu-la refredar.
Per a muntar el plat poseu el mousse de xocolata en una copa, bol o plat.  Escampeu al damunt una mica de taronja caramel·litzada i guarniu-ho amb una fulleta de menta.


Comentaris

Les més populars