MOUSSE DE XOCOLATA I TARONJA
MOUSSE DE XOCOLATA I TARONJA
El darrer postra de l’any, una delícia que sens
dubte encantarà als companys i companyes de ràdio Ona i a tots els nostres
amics que es decideixin a fer-lo.
INGREDIENTS:
ü 1 Taronja
ü 200 gr. de cobertura de xocolata
ü 6 ous
ü Fulles de menta
ü Un polsim de sal
ü 50 gr. de sucre
ü Dues cullerades d’Aigua
ELABORACIÓ:
Peleu la taronja i talleu la pell a juliana.
Escaldeu-la durant un minut amb aigua bullint.
Refredeu-la i deixeu-la
eixugar. Espremeu la taronja i poseu el
suc en un bol juntament amb la xocolata. Escalfeu-ho al bany maria tot remenant
fins que la xocolata estigui desfeta i el suc integrat. Deixeu temperar una mica i aneu afegint els
rovells d’ou d’un en un. A banda munteu
les clares a punt de neu amb un polsim de sal.
Aneu-les integrant a la xocolata amb moviments circulars i suaus a fi
que es desmuntin el menys possible les clares. Tapeu el bol amb film i
reserveu-lo a la nevera un mínim de 4 hores. Poseu el sucre i les dues
cullerades d’aigua en un bol amb la pela de la taronja i coeu-ho tot fins que
estigui caramel·litzat. Escampeu la
taronja damunt d’un paper d’anar al forn i deixeu-la refredar.
Per a muntar el plat poseu el mousse de xocolata en
una copa, bol o plat. Escampeu al damunt
una mica de taronja caramel·litzada i guarniu-ho amb una fulleta de menta.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada