PANACOTTA
PANACOTTA
Els italians ens tornen a sorprendre amb un
deliciós dolç, de fàcil elaboració i que segur que encantarà a petits i grans,
val la pena fer-lo i menjar-lo.
INGREDIENTS:
ü
250 cc de llet
ü
250 cc de crema de llet
ü
100 gr. de sucre
ü
½ copa de rom
ü
7 gr. de gelatina.
ELABORACIÓ:
Per començar i com sempre que treballeu amb
gelatina, poseu les fulles de gelatina a rehidratar amb aigua freda.
Poseu la llet, la crema de llet i el sucre, al foc fins que bulli.
Retireu del foc i afegiu-hi el rom i les fulles de
gelatina, remenant per que tot quedi dissolt, coleu el suc i poseu-ho en
motlles petits o en un de gran segons
preferiu. I ho deixeu a la nevera com a mínim unes 8 hores. Ja ho podreu
desmotllar, i servir.
RECOMANACIONS:
Aquest dolç s’acostuma a acompanyar amb uns fils de
caramel o bé amb una mica de melmelada de gerds o de taronja.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada