PANACOTTA

PANACOTTA



Els italians ens tornen a sorprendre amb un deliciós dolç, de fàcil elaboració i que segur que encantarà a petits i grans, val la pena fer-lo i menjar-lo.

 INGREDIENTS:

ü  250 cc de llet
ü  250 cc de crema de llet
ü  100 gr. de sucre
ü  ½ copa de rom
ü  7 gr. de gelatina.

 ELABORACIÓ:

Per començar i com sempre que treballeu amb gelatina, poseu les fulles de gelatina a rehidratar amb aigua freda.
Poseu la llet, la crema de llet i el sucre,  al foc fins que bulli.
Retireu del foc i afegiu-hi el rom i les fulles de gelatina, remenant per que tot quedi dissolt, coleu el suc i poseu-ho en motlles petits o en  un de gran segons preferiu. I ho deixeu a la nevera com a mínim unes 8 hores. Ja ho podreu desmotllar, i servir.

RECOMANACIONS: 

Aquest dolç s’acostuma a acompanyar amb uns fils de caramel o bé amb una mica de melmelada de gerds o de taronja.


Comentaris

Les més populars