BACALLÀ A BRAS
BACALLÀ A BRAS
INGREDIENTS:
- 500
g de bacallà dessalat i esqueixat
- 500
g de patates
- 1
ceba
- 3
grans d’all
- 6
ous
- Julivert
picat
- Oli
d’oliva
- Sal
i pebre blanc
- Olives
negres sense pinyol tallades a rodelles
- 2
fulles de llorer
ELABORACIÓ:
Peleu
les patates i talleu-les en juliana (palets prims). Poseu-les en remull una
estona perquè perdin el midó. Després escorreu-les i eixugueu-les amb un drap.
Fregiu-les amb oli abundant fins que siguin rosses i reserveu-les. Fregiu la
ceba tallada a juliana i quan la tingueu a mitja cocció, afegiu-hi els alls
tallats petits. Quan la ceba sigui cuita
afegiu-hi el bacallà. Coeu-ho tot plegat un parell de minuts i
incorporeu-hi les patates. Quan ho tingueu tot barrejat, afegiu els ous, el
julivert, la sal i el pebre al gust i remeneu perquè quedi tot integrat.
Coeu-ho tot plegat un parell de minuts i ja es pot servir. Abans de portar-ho a taula col·loqueu al damunt unes
rodelles d’olives negres.
RECOMANACIONS:
Aquest
plat és millor que estigui sucós: traieu-lo del foc quan encara falti una mica
per coure l’ou, s’acabarà de coure amb l’escalfor residual.
Un
cop fregides les patates, passeu-les per paper de cuina per treure l’excés
d’oli i que no quedin toves.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada