MOUSSE DE PLÀTAN


MOUSSE DE PLÀTAN



Un saborós recurs, de fàcil elaboració, per a triomfar a la taula mes exigent, amb un postra excel·lent. 

INGREDIENTS:

ü  4 plàtans madurs  (400 gr. aprox. pelats)
ü  500 cc de nata líquida per a muntar
ü  370 gr. de llet condensada
ü  El suc d’una llimona.
ü  Canyella en pols

  ELABORACIÓ:

Peleu els plàtans, talleu-los a daus petits i poseu-los en un bol.  Incorporeu la nata líquida, la llet condensada i el suc de la llimona colat.
Amb l’ajut d’una batedora mecànica, tritureu-ho tot fins tenir una crema homogènia.  Continueu  triturant amb la batedora, a fi de muntar la crema de llet, com si féssiu nata, fins que tot tingui la textura cremosa i esponjosa de mousse. Guardeu-ho a la nevera i empolsineu amb una mica de canyella en pols a l’hora de servir.

RECOMANACIONS:

A l’hora de servir podeu decorar la copa amb una branqueta de canyella, unes fulletes de menta i uns tallets de plàtan.
Podeu substituir el plàtans per qualsevol altre fruita, segons sigui la temporada i sempre tindreu uns postres deliciosos. 



Comentaris

Les més populars