MOUSSE DE PLÀTAN
MOUSSE DE PLÀTAN
Un
saborós recurs, de fàcil elaboració, per a triomfar a la taula mes exigent, amb
un postra excel·lent.
INGREDIENTS:
ü 4
plàtans madurs (400 gr. aprox. pelats)
ü 500
cc de nata líquida per a muntar
ü 370
gr. de llet condensada
ü El
suc d’una llimona.
ü Canyella
en pols
ELABORACIÓ:
Peleu
els plàtans, talleu-los a daus petits i poseu-los en un bol. Incorporeu la nata líquida, la llet condensada
i el suc de la llimona colat.
Amb
l’ajut d’una batedora mecànica, tritureu-ho tot fins tenir una crema homogènia.
Continueu triturant amb la batedora, a fi de muntar la
crema de llet, com si féssiu nata, fins que tot tingui la textura cremosa i
esponjosa de mousse. Guardeu-ho a la nevera i empolsineu amb una mica de
canyella en pols a l’hora de servir.
RECOMANACIONS:
A
l’hora de servir podeu decorar la copa amb una branqueta de canyella, unes
fulletes de menta i uns tallets de plàtan.
Podeu
substituir el plàtans per qualsevol altre fruita, segons sigui la temporada i
sempre tindreu uns postres deliciosos.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada