ESPINACS AMB MONIATO I PERNIL


ESPINACS AMB MONIATO I PERNIL 

 
Un simple però gran plat.
 INGREDIENTS:
ü  500 gr. d’espinacs
ü  1 gra d’all
ü  200 gr. de pernil salat
ü  400 gr. de moniato
ü  Sal, pebre i oli d’oliva

ELABORACIÓ:

Fregiu una mica el pernil i el gra d’all laminat en una paella amb un bon raig d’oli.  Retireu-lo.  En el mateix oli, fregiu el moniato tallat a daus petits.  Quan estigui cruixent, retireu-lo.  Per acabar, en la mateixa paella, fregiu els espinacs.  Quan estiguin pràcticament cuits, afegiu-hi el moniato fregit i l’all.  Coeu-ho tot plegat uns minuts per ajuntar els sabors.  En el moment de servir, poseu el pernil a sobre dels moniatos, mirant que encara sigui calent.

 RECOMANACIONS:

Si no és temps de moniatos, els podeu substituir per patates o pastanagues.

Comentaris

Les més populars