ESPINACS AMB MONIATO I PERNIL
ESPINACS AMB MONIATO I PERNIL
Un simple però gran plat.
ü 500 gr. d’espinacs
ü 1 gra d’all
ü 200 gr. de pernil salat
ü 400 gr. de moniato
ü Sal, pebre i oli d’oliva
ELABORACIÓ:
Fregiu una mica el pernil i el gra d’all
laminat en una paella amb un bon raig d’oli.
Retireu-lo. En el mateix oli,
fregiu el moniato tallat a daus petits.
Quan estigui cruixent, retireu-lo.
Per acabar, en la mateixa paella, fregiu els espinacs. Quan estiguin pràcticament cuits, afegiu-hi
el moniato fregit i l’all. Coeu-ho tot
plegat uns minuts per ajuntar els sabors.
En el moment de servir, poseu el pernil a sobre dels moniatos, mirant
que encara sigui calent.
RECOMANACIONS:
Si no és temps de moniatos, els podeu
substituir per patates o pastanagues.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada