OUS CRUIXENTS

 

OUS CRUIXENTS

Una forma divertida de menjar els ous ferrats. És més semblant a menjar una galeta que no un ou i segur que sorprendrà els vostres convidats.

 

INGREDIENTS:

  •   Ous frescos
  •   Formatge parmesà ratllat

  •   
    Sal i pebre

 

ELABORACIÓ:

Agafeu una paella no gaire gran, cobriu la base amb formatge parmesà ratllat, de forma que quedi tota ben coberta amb un gruix d’1 o 2 mil·límetres, poseu-hi al damunt l’ou com si féssiu un ou ferrat, salpebreu, tapeu-la i poseu-la a un foc mitjà. Quan veieu que el formatge comença a agafar color daurat, ja podeu retirar la paella del foc. Espereu que es refredi una mica perquè el formatge quedi cruixent i ja podeu servir-ho. 

 

RECOMANACIONS:

Si us agrada que l’ou estigui més cru, podeu fer-ho posant el foc més fort i vigilant que no es cremi el formatge.

Si no teniu confiança amb l’antiadherència de la vostra paella, podeu cobrir la base amb una mica de paper de forn i posar-hi al damunt el formatge i l’ou. També serà més fàcil treure-ho tot plegat de la paella.

Per aconseguir que quedi cruixent cal que el formatge estigui fred.

També podeu aromatitzar-ho amb alguna espècie, segons el vostre gust.

 

 

Comentaris

Les més populars