OUS CRUIXENTS
OUS CRUIXENTS
Una forma divertida de menjar els ous ferrats. És més semblant a menjar una galeta que no un ou i segur que sorprendrà els vostres convidats.INGREDIENTS:
- Ous
frescos
- Formatge
parmesà ratllat
Sal i pebre
ELABORACIÓ:
Agafeu
una paella no gaire gran, cobriu la base amb formatge parmesà ratllat, de forma
que quedi tota ben coberta amb un gruix d’1 o 2 mil·límetres, poseu-hi al
damunt l’ou com si féssiu un ou ferrat, salpebreu, tapeu-la i poseu-la a un foc
mitjà. Quan veieu que el formatge comença a agafar color daurat, ja podeu
retirar la paella del foc. Espereu que es refredi una mica perquè el formatge
quedi cruixent i ja podeu servir-ho.
RECOMANACIONS:
Si
us agrada que l’ou estigui més cru, podeu fer-ho posant el foc més fort i
vigilant que no es cremi el formatge.
Si
no teniu confiança amb l’antiadherència de la vostra paella, podeu cobrir la
base amb una mica de paper de forn i posar-hi al damunt el formatge i l’ou.
També serà més fàcil treure-ho tot plegat de la paella.
Per
aconseguir que quedi cruixent cal que el formatge estigui fred.
També
podeu aromatitzar-ho amb alguna espècie, segons el vostre gust.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada