CREPES DE SALMÓ FUMAT I FORMAGE TENDRE
CREPES DE SALMÓ FUMAT I FORMAGE TENDRE
Una delícia per el
nostre paladar a tenir present aquestes properes festes
INGREDIENTS:
Per les crêpes
ü 3 ous
ü 250 gr. de farina
(10 cullerades)
ü ½ litre de llet
ü 25 gr. de mantega
desfeta
ü un pols de sal
Per el farcit:
ü 200 gr. de salmó
fumat
ü formatge tendre
tipus filadelfia
ü 1 ceba de figueres
ü el suc de mitja
llimona.
ELABORACIÓ:
Per fer les crêpes:
Poseu tots els
ingredients en un pot per a batedora i ho tritureu-ho tot fins que no quedin
grumolls.
Escalfeu una paella
antiadherent i la fregueu-la amb un drap sucat amb mantega. Després hi tireu
una mica del preparat, just per cobrir tota la base. Ho deixeu coure uns dos o
tres minuts, ho gireu i ho coeu un minut més i la traieu del foc.
Un cop
estiguin fredes, cobriu cada crepe amb
el formatge, barrejat amb la ceba tallada molt petita i un raig de suc de
llimona. Al damunt hi poseu el salmó i
enrosqueu-les com si fos un braç de gitano i presenteu-les al plat. Amb una mica
d’enciam d’acompanyament.
RECOMANCIONS:
Un bona presentació
es tallar les crepes a llesques de un tres o quatre centímetres de gruix i tombar-les
i decorar cada llesca amb una mica de caviar, es una presentació que recorda
molt el sushi
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada