CREPES DE SALMÓ FUMAT I FORMAGE TENDRE


CREPES DE SALMÓ FUMAT I FORMAGE TENDRE



Una delícia per el nostre paladar a tenir present aquestes properes festes

INGREDIENTS:

Per les crêpes
ü  3 ous
ü  250 gr. de farina (10 cullerades)
ü  ½ litre de llet
ü  25 gr. de mantega desfeta
ü  un pols de sal
Per el farcit:
ü  200 gr. de salmó fumat
ü  formatge tendre tipus filadelfia
ü  1 ceba de figueres
ü  el suc de mitja llimona.

ELABORACIÓ:

Per fer les crêpes:
Poseu tots els ingredients en un pot per a batedora i ho tritureu-ho tot fins que no quedin grumolls.
Escalfeu una paella antiadherent i la fregueu-la amb un drap sucat amb mantega. Després hi tireu una mica del preparat, just per cobrir tota la base. Ho deixeu coure uns dos o tres minuts, ho gireu i ho coeu un minut més i la traieu del foc.
Un cop estiguin  fredes, cobriu cada crepe amb el formatge, barrejat amb la ceba tallada molt petita i un raig de suc de llimona.  Al damunt hi poseu el salmó i enrosqueu-les com si fos un braç de gitano i presenteu-les al plat. Amb una mica d’enciam d’acompanyament.

RECOMANCIONS:

Un bona presentació es tallar les crepes a llesques de un tres o quatre centímetres de gruix i tombar-les i decorar cada llesca amb una mica de caviar, es una presentació que recorda molt el sushi


Comentaris

Les més populars