POLLASTRE AMB ALLS TENDRES I VI BLANC
POLLASTRE AMB ALLS TENDRES I VI BLANC
Una nova temporada, més plats i com sempre la
millor companyia, la de tots vosaltres.
Per engegar, un plat fàcil i com sempre deliciós.
INGREDIENTS:
- Un pollastre
- Un manat d’alls tendres
- Dos grans d’all
- Julivert fresc
- Un got de vi blanc sec
- Oli d’oliva
- Sal i pebre.
ELABORACIÓ:
Talleu el pollastre en octaus i reserveu-lo.
Netegeu els alls tendres, talleu-los petits i reserveu-los. Prepareu una
picada, amb un morter o amb una picadora mecànica, amb els grans d’all i el
julivert i també reserveu-la.
Salpebreu el pollastre i fregiu-lo en una paella
amb un bon raig d’oli. Quan estigui daurat, retireu-lo. A la mateixa paella i amb el mateix oli
fregiu, a foc suau i tapats, els alls tendres fins que estiguin tous. Incorporeu-hi el pollastre, la picada i
cobriu-ho tot amb el vi blanc. Deixeu-ho coure fins que el vi hagi reduït i la
salsa estigui lligada. Rectifiqueu de
sal i pebre i serviu-ho calent.
RECOMANACIONS:
Podeu fer servir la mateixa tècnica per altres
carns: conill, porc, i fins i tot sorpreneu als vostres convidats fent cuixes
de granota.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada