POLLASTRE AMB ALLS TENDRES I VI BLANC


POLLASTRE AMB ALLS TENDRES I VI BLANC


Una nova temporada, més plats i com sempre la millor companyia, la de tots vosaltres.  Per engegar, un plat fàcil i com sempre deliciós.

INGREDIENTS:

  •   Un pollastre
  •   Un manat d’alls tendres
  •   Dos grans d’all
  •   Julivert fresc
  •   Un got de vi blanc sec
  •   Oli d’oliva
  •   Sal i pebre.

ELABORACIÓ:

Talleu el pollastre en octaus i reserveu-lo. Netegeu els alls tendres, talleu-los petits i reserveu-los. Prepareu una picada, amb un morter o amb una picadora mecànica, amb els grans d’all i el julivert i també reserveu-la.
Salpebreu el pollastre i fregiu-lo en una paella amb un bon raig d’oli. Quan estigui daurat, retireu-lo.  A la mateixa paella i amb el mateix oli fregiu, a foc suau i tapats, els alls tendres fins que estiguin tous.  Incorporeu-hi el pollastre, la picada i cobriu-ho tot amb el vi blanc. Deixeu-ho coure fins que el vi hagi reduït i la salsa estigui lligada.  Rectifiqueu de sal i pebre i serviu-ho calent.

 RECOMANACIONS:

Podeu fer servir la mateixa tècnica per altres carns: conill, porc, i fins i tot sorpreneu als vostres convidats fent cuixes de granota.



Comentaris

Les més populars