REMANAT DE GULES I GAMBES


REMANAT DE GULES I GAMBES


Un plat deliciós i d’elaboració ràpida, ideal per a festes o sopars romàntics.

INGREDIENTS:

  •   400 gr. de gules
  •   200 gr. de gambes pelades
  •   3 ous
  •   Oli d’oliva
  •   Fonoll fresc picat
  •   Sal i pebre

ELABORACIO:

Deixateu el ous i reserveu-los.
Prepareu una paella amb un raig d’oli.  Quan estigui calent aboqueu-hi les gules i les gambes. Remeneu-ho una mica, perquè les gules quedin ben separades.  Incorporeu-hi els ous, el fonoll picat i salpebreu al gust.
Aneu remenant fins que els ous estiguin cuits al vostre gust, i serviu-ho acabat de fer.

RECOMANACIONS:

El punt de cocció el decidiu vosaltres, però personalment m’agrada més que quedi una mica sucós i no gaire fet.
Per donar-hi color i frescor, un cop ho tingueu servit al plat, empolsineu-ho amb més fonoll picat.
També podeu donar-hi un toc més divertit empolsinant-ho  amb una mica de pebre picant. 
Una forma de que quedi més sucós, és fent servir un bany maria per la cocció i en el seu defecte podeu fer-ho a foc suau.
Per acabar, si el vostre pressupost us ho permet, podeu fer servir angules en lloc de gules.

Comentaris

Les més populars