REMANAT DE GULES I GAMBES
REMANAT DE GULES I GAMBES
Un
plat deliciós i d’elaboració ràpida, ideal per a festes o sopars romàntics.
INGREDIENTS:
- 400
gr. de gules
- 200
gr. de gambes pelades
- 3
ous
- Oli
d’oliva
- Fonoll
fresc picat
- Sal
i pebre
ELABORACIO:
Deixateu
el ous i reserveu-los.
Prepareu
una paella amb un raig d’oli. Quan
estigui calent aboqueu-hi les gules i les gambes. Remeneu-ho una mica, perquè
les gules quedin ben separades. Incorporeu-hi
els ous, el fonoll picat i salpebreu al gust.
Aneu
remenant fins que els ous estiguin cuits al vostre gust, i serviu-ho acabat de
fer.
RECOMANACIONS:
El
punt de cocció el decidiu vosaltres, però personalment m’agrada més que quedi
una mica sucós i no gaire fet.
Per
donar-hi color i frescor, un cop ho tingueu servit al plat, empolsineu-ho amb
més fonoll picat.
També
podeu donar-hi un toc més divertit empolsinant-ho amb una mica de pebre picant.
Una
forma de que quedi més sucós, és fent servir un bany maria per la cocció i en
el seu defecte podeu fer-ho a foc suau.
Per
acabar, si el vostre pressupost us ho permet, podeu fer servir angules en lloc
de gules.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada