COSTELLAM DE PORC AMB VI BLANC I ROMANÍ


COSTELLAM DE PORC AMB VI BLANC I ROMANÍ





Un plat tradicional i econòmic,  que ens farà gaudir del sabors  de tota la vida.

 INGREDIENTS:

  •         Un costellam de porc de 800/1000 gr
  •         2 patates
  •         Vi blanc
  •         Unes branques de romaní fresc
  •         3 o 4 cullerades d’oli d’oliva
  •         3 o 4 grans d’all
  •         Sal i pebre negre 

 ELABORACIÓ:

Netegeu  el costellam.  Peleu i talleu les patates en llesques  no gaire gruixudes, salpebreu- les i poseu-les al fons d’una plata que pugui anar al forn.  Poseu les branques de romaní al damunt i repartiu el grans d’all.
Cobriu les patates amb vi blanc i poseu al damunt el costellam salpebrat i regueu-lo amb un bon raig d’oli.
Coeu-ho al forn a 200º durant un hora aproximadament, fins que el vi s’hagi evaporat i  la carn i les patates estiguin cuites i daurades.

Les patates estan tan bones com la carn i si l’acompanyeu amb una mica d’all i oli encara millor.

Comentaris

Les més populars