COSTELLAM DE PORC AMB VI BLANC I ROMANÍ
COSTELLAM DE PORC AMB VI BLANC I ROMANÍ
Un plat tradicional i econòmic,
que ens farà gaudir del sabors de
tota la vida.
INGREDIENTS:
- Un costellam de porc de 800/1000 gr
- 2 patates
- Vi blanc
- Unes branques de romaní fresc
- 3 o 4 cullerades d’oli d’oliva
- 3 o 4 grans d’all
- Sal i pebre negre
ELABORACIÓ:
Netegeu el costellam. Peleu i talleu les patates en llesques no gaire gruixudes, salpebreu- les i poseu-les
al fons d’una plata que pugui anar al forn. Poseu les branques de romaní al damunt i
repartiu el grans d’all.
Cobriu les patates amb vi blanc i poseu al damunt el costellam salpebrat
i regueu-lo amb un bon raig d’oli.
Coeu-ho al forn a 200º durant un hora aproximadament, fins que el vi
s’hagi evaporat i la carn i les patates
estiguin cuites i daurades.
Les patates estan tan bones com la carn i si l’acompanyeu amb una mica
d’all i oli encara millor.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada