CONFITURA DE FIGUES AMB NOUS

CONFITURA DE FIGUES AMB NOUS


Com totes les melmelades i confitures, una deliciosa tècnica de conservació per a poder menjar fruites fora de temporada.

INGREDIENTS:

  •         1,5 kg de figues
  •         400 gr. de sucre
  •         150 gr. de nous pelades i trencades
  •         1 raig de rom negre
  •          La pell d’una llimona

 ELABORACIÓ:

Renteu les figues, traieu-les-hi les cues  i talleu-les a quarts.
Poseu-les en una olla amb les nous, la pell de la llimona, el sucre i el rom i deixeu-ho marinar una hora, remenant de tant en tant. Passat aquest temps poseu-ho al foc i quan veieu que comença a bullir, coeu-ho uns 8 o 10 minuts remenant tot sovint perquè no s’enganxi .
Deixeu-ho refredar i ja es pot menjar.

 RECOMANACIONS:

Feu servir culleres de fusta per remenar aquestes preparacions.
Com totes les melmelades, si les voleu conservar, poseu-les en pots de vidre esterilitzats. Bulliu-los al bany maria uns 15 o 20 minuts com a mínim i guardeu-les en lloc sec i fosc.





Comentaris

Les més populars