CONFITURA DE FIGUES AMB NOUS
CONFITURA DE FIGUES AMB NOUS
Com
totes les melmelades i confitures, una deliciosa tècnica de conservació per a
poder menjar fruites fora de temporada.
INGREDIENTS:
- 1,5 kg de figues
- 400 gr. de sucre
- 150 gr. de nous pelades i trencades
- 1 raig de rom negre
- La pell d’una llimona
ELABORACIÓ:
Renteu
les figues, traieu-les-hi les cues i
talleu-les a quarts.
Poseu-les
en una olla amb les nous, la pell de la llimona, el sucre i el rom i deixeu-ho
marinar una hora, remenant de tant en tant. Passat aquest temps poseu-ho al foc
i quan veieu que comença a bullir, coeu-ho uns 8 o 10 minuts remenant tot
sovint perquè no s’enganxi .
Deixeu-ho
refredar i ja es pot menjar.
RECOMANACIONS:
Feu
servir culleres de fusta per remenar aquestes preparacions.
Com
totes les melmelades, si les voleu conservar, poseu-les en pots de vidre
esterilitzats. Bulliu-los al bany maria uns 15 o 20 minuts com a mínim i
guardeu-les en lloc sec i fosc.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada