COLIFLOR ESTOFADA
COLIFLOR ESTOFADA
Vaig aprendre d’un programa de cuina de TV, aquesta forma
diferent de coure la coliflor, i després de tastar-la vaig decidir que calia
compartir-ho al Blogg.
INGREDIENTS:
- 1
Coliflor
- 1
cabeça d’alls
- farina
- 2
ous
- Oli,
sal i pebre vermell
ELABORACIÓ:
Renteu i separeu la coliflor en flors i si son molt grans
talleu-les per la meitat.
Saleu-les i arrebosseu-les primer amb farina, després amb
ou batut i aneu fregint-les amb força oli. Quan siguin daurades retireu-les de
l’oli i reserveu-les.
Poseu una mica de l’oli de fregir la coliflor en una
cassola, amb els alls laminats. Quan comencin a agafar color daurat, afegiu-hi
un parell de cullerades de farina i una culleradeta de pebre vermell, tot
remenant. Després de coure un parell de minuts la farina, incorporeu-hi la
coliflor i cobriu-la amb aigua. Aneu remenant per lligar la salsa, amb cura de no desfer la coliflor, fins que
la coliflor estigui cuita (uns 15/20 minuts). Rectifiqueu de sal i pebre. Empolsineu-ho
amb una mica de pebre vermell, i ja es pot servir.
RECOMANACIONS:
És una forma molt diferent de coure la coliflor, però val
la pena fer-ho, és deliciosa i a més, com tots els estofats, encara és millor
d’un dia per l’altre.
Sempre podeu acabar el plat amb una mica de formatge
ratllat al damunt i gratinant-ho.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada