COLIFLOR ESTOFADA

 

COLIFLOR ESTOFADA

Vaig aprendre d’un programa de cuina de TV, aquesta forma diferent de coure la coliflor, i després de tastar-la vaig decidir que calia compartir-ho al Blogg.

 

INGREDIENTS:

  •   1 Coliflor
  •   1 cabeça d’alls
  •   farina
  •   2 ous
  •   Oli, sal i pebre vermell

 

ELABORACIÓ:

Renteu i separeu la coliflor en flors i si son molt grans talleu-les per la meitat.

Saleu-les i arrebosseu-les primer amb farina, després amb ou batut i aneu fregint-les amb força oli. Quan siguin daurades retireu-les de l’oli i reserveu-les.

Poseu una mica de l’oli de fregir la coliflor en una cassola, amb els alls laminats. Quan comencin a agafar color daurat, afegiu-hi un parell de cullerades de farina i una culleradeta de pebre vermell, tot remenant. Després de coure un parell de minuts la farina, incorporeu-hi la coliflor i cobriu-la amb aigua. Aneu remenant per lligar la salsa,  amb cura de no desfer la coliflor, fins que la coliflor estigui cuita (uns 15/20 minuts). Rectifiqueu de sal i pebre. Empolsineu-ho amb una mica de pebre vermell, i ja es pot servir.

 

RECOMANACIONS:

És una forma molt diferent de coure la coliflor, però val la pena fer-ho, és deliciosa i a més, com tots els estofats, encara és millor d’un dia per l’altre.

Sempre podeu acabar el plat amb una mica de formatge ratllat al damunt i gratinant-ho.

Comentaris

Les més populars