SOPA FREDA DE REMOLATXA


SOPA FREDA DE REMOLATXA

Estem acostumats a fer servir la remolatxa en amanides, on el seu delicat sabor dolç sempre dóna un toc de distinció, a més del seu intens color fa que les nostres amanides tinguin més color.
 Però avui us presento una sopa freda, ideal per aquesta calor, i que sens dubte no us deixarà indiferents, tasteu-la, val la pena.

INGREDIENTS:

Pel brou

ü  1 carcassa de pollastre
ü  Un paquet d’herbes per fer brou
ü  1,5 l d’aigua

Per la sopa freda

ü  1 l de brou de pollastre
ü  6 remolatxes cuites i pelades
ü  200 cc de crema de llet
ü  una cullerada de sèsam torrat
ü  sal i pebre

ELABORACIÓ:

Farem el brou posant les herbes i la carcassa de pollastre en un olla amb l’aigua i ho farem bullir ¾ d’hora.  Després ho colarem  i ho deixarem refredar.
Mentre es cou el brou, courem les remolatxes, amb aigua i una mica de sal, fins que estiguin cuites. Un cop fredes les pelarem i les tallarem a daus, hi afegirem el brou fred i ho triturarem amb una batedora, fins que estigui  fi.
Per acabar ho passarem per un colador xinès i ho posarem a la nevera fins a l’hora de servir-ho.
Per muntar el plat, posarem la sopa de remolatxa, al damunt una cullerada de crema de llet i per acabar escamparem el sèsam torrat per damunt.

La remolatxa també la podem comprar cuita i pelada, si es de bona qualitat ens estalviarà una mica de feina.
Quan tirem la crema de llet no remenem la sopa així el efecte de colors és més espectacular. Ja la remenarem al menjar-la.

Comentaris

Les més populars