SOPA FREDA DE REMOLATXA
SOPA FREDA DE REMOLATXA
Estem
acostumats a fer servir la remolatxa en amanides, on el seu delicat sabor dolç
sempre dóna un toc de distinció, a més del seu intens color fa que les nostres
amanides tinguin més color.
Però avui us presento una sopa freda, ideal
per aquesta calor, i que sens dubte no us deixarà indiferents, tasteu-la, val
la pena.
INGREDIENTS:
Pel
brou
ü 1
carcassa de pollastre
ü Un
paquet d’herbes per fer brou
ü 1,5
l d’aigua
Per
la sopa freda
ü 1
l de brou de pollastre
ü 6
remolatxes cuites i pelades
ü 200
cc de crema de llet
ü una
cullerada de sèsam torrat
ü sal
i pebre
ELABORACIÓ:
Farem
el brou posant les herbes i la carcassa de pollastre en un olla amb l’aigua i
ho farem bullir ¾ d’hora. Després ho
colarem i ho deixarem refredar.
Mentre
es cou el brou, courem les remolatxes, amb aigua i una mica de sal, fins que
estiguin cuites. Un cop fredes les pelarem i les tallarem a daus, hi afegirem
el brou fred i ho triturarem amb una batedora, fins que estigui fi.
Per
acabar ho passarem per un colador xinès i ho posarem a la nevera fins a l’hora
de servir-ho.
Per
muntar el plat, posarem la sopa de remolatxa, al damunt una cullerada de crema
de llet i per acabar escamparem el sèsam torrat per damunt.
La
remolatxa també la podem comprar cuita i pelada, si es de bona qualitat ens
estalviarà una mica de feina.
Quan
tirem la crema de llet no remenem la sopa així el efecte de colors és més
espectacular. Ja la remenarem al menjar-la.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada