MAGDALENES DE TARONJA
MAGDALENES DE TARONJA
Avui
portem un berenar, un esmorzar, una llaminadura, fins i tot un postra.
Un
clàssic de la brioixeria, però amb un toc personal que el farà diferent a el
que podem trobar a les estanteries dels supermercats.
INGREDIENTS:
ü ½ kg de farina
ü ½ kg de sucre
ü ½ l
d’oli
ü 9 ous
ü 1
sobre de llevat en pols
ü 1
taronja
ELABORACIÓ:
Barregeu
la farina amb el llevat a dins d’un bol, incorporeu el sucre, l’oli i els ous i
amb l’ajut d’una batedora de barnilles, feu una pasta homogènia.
Ratlleu
la pell de la taronja i incorporeu-la a la pasta i, per acabar, incorporeu-hi
també el suc de la taronja i remeneu tot plegat fins que tot estigui lligat.
Poseu
la massa en motlles, (patifus) petits o mitjans segons el vostre gust o fins i
tot en un motlle gran, tipus plum-Cake poseu una mica de sucre al damunt de
cada magdalena i coueu-les en un forn a 180º fins que estiguin cuites.
Una
mitja hora aproximadament, depenent del forn i la mida de les magdalenes.
Per
donar encara més el toc original, un cop estigui la massa dins del motlles,
poseu més o menys al mig de cada magdalena, una culleradeta de melmelada de
taronja.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada