MAGDALENES DE TARONJA


MAGDALENES DE TARONJA



Avui portem un berenar, un esmorzar, una llaminadura, fins i tot un postra.
Un clàssic de la brioixeria, però amb un toc personal que el farà diferent a el que podem trobar a les estanteries dels supermercats.

 INGREDIENTS:

ü  ½  kg de farina
ü  ½  kg de sucre
ü   ½ l  d’oli
ü  9  ous
ü  1 sobre de llevat en pols
ü  1 taronja

 ELABORACIÓ:

Barregeu la farina amb el llevat a dins d’un bol, incorporeu el sucre, l’oli i els ous i amb l’ajut d’una batedora de barnilles, feu una pasta homogènia.
Ratlleu la pell de la taronja i incorporeu-la a la pasta i, per acabar, incorporeu-hi també el suc de la taronja i remeneu tot plegat fins que tot estigui lligat.
Poseu la massa en motlles, (patifus) petits o mitjans segons el vostre gust o fins i tot en un motlle gran, tipus plum-Cake poseu una mica de sucre al damunt de cada magdalena i coueu-les  en un  forn a 180º fins que estiguin cuites.
Una mitja hora aproximadament, depenent del forn i la mida de les magdalenes.

Per donar encara més el toc original, un cop estigui la massa dins del motlles, poseu més o menys al mig de cada magdalena, una culleradeta de melmelada de taronja.


Comentaris

Les més populars