CONSERVA DE PEBROTS ESCALIVATS
CONSERVA DE PEBROTS ESCALIVATS
Fàcil preparació i un toc diferent per als vostres aperitius, amanides o
tapes.
INGREDIENTS:
- Pebrots vermells
- Alls
- Julivert
Oli, Sal i pebre blanc
ELABORACIO:
Renteu els pebrots i talleu-los longitudinalment per la meitat. Netegeu-los
de grana i troncs i aneu escampant-los damunt d’una plata de forn amb la part
tallada a sota. Pinteu-los amb oli i coeu-los a 200º fins que veieu que la pell
està torrada, aproximadament uns 30 minuts. Traieu-los del forn i
col·loqueu-los en un bol tapat amb un film. Mentre es refreden, poseu en un bol
per batedora mecànica un got d’oli d’oliva, el julivert i tres o quatre grans
d’all, i tritureu-ho fins que sigui fi.
Quan els pebrots estiguin freds peleu-los, saleu-los i poseu-los en un pot amb l’oli que teniu
preparat, vigilant que quedin ben coberts d’oli. Tapeu el pot i ja el podeu
conservar a la nevera. Quan vulgueu ja estan a punt per menjar.
RECOMANACIONS:
Si teniu cura de que estiguin sempre coberts d’oli, us
aguantaran en nevera més d’una setmana.
També podeu fer servir pebrots de colors, com els verds i
els grocs. Sempre faran una presentació més divertida.
Són ideals per amanides o per mil pinxos, com per exemple
servir-los damunt una torrada, amb una anxova o salmó fumat al damunt.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada