CONSERVA DE PEBROTS ESCALIVATS

 

CONSERVA DE PEBROTS ESCALIVATS

Fàcil preparació i un toc diferent per als vostres aperitius, amanides o tapes.

INGREDIENTS:

  •   Pebrots vermells
  •   Alls
  •   Julivert

  •   
    Oli, Sal i pebre blanc

ELABORACIO:

Renteu els pebrots i talleu-los  longitudinalment per la meitat. Netegeu-los de grana i troncs i aneu escampant-los damunt d’una plata de forn amb la part tallada a sota. Pinteu-los amb oli i coeu-los a 200º fins que veieu que la pell està torrada, aproximadament uns 30 minuts. Traieu-los del forn i col·loqueu-los en un bol tapat amb un film. Mentre es refreden, poseu en un bol per batedora mecànica un got d’oli d’oliva, el julivert i tres o quatre grans d’all, i tritureu-ho fins que sigui fi.  Quan els pebrots estiguin freds peleu-los, saleu-los  i poseu-los en un pot amb l’oli que teniu preparat, vigilant que quedin ben coberts d’oli. Tapeu el pot i ja el podeu conservar a la nevera. Quan vulgueu ja estan a punt per menjar.

RECOMANACIONS: 

Si teniu cura de que estiguin sempre coberts d’oli, us aguantaran en nevera més d’una setmana.

També podeu fer servir pebrots de colors, com els verds i els grocs. Sempre faran una presentació més divertida.

Són ideals per amanides o per mil pinxos, com per exemple servir-los damunt una torrada, amb una anxova o salmó fumat al damunt.

Comentaris

Les més populars