CROQUETES DE FORMATGE LÍQUID
CROQUETES DE FORMATGE LÍQUID
Espectacular degustació per als amants
del formatge, ideal per a aperitius.
INGREDIENTS:
ü
Un
bon tall de Formatge brie
ü
Farina
ü
Ous
ü
Pa
ratllat
ü
Oli
ELABORACIÓ:
Traieu la corna del formatge brie,
deixant només la part cremosa.
Talleu-la daus de dos dits de costat,
poseu el daus en una bossa de plàstic i congeleu-los.
Per arrebossar les croquetes ho fareu
com es fa amb totes les croquetes.
Arrebosseu el formatge congelat amb
farina, després amb ou batut i per acabar amb pa ratllat, vigileu que estigui
tot ben cobert i fregiu-les amb oli calent abundant durant uns cinc minuts, si
cal baixeu el foc perquè no es cremi el pa ratllat.
Poseu les croquetes damunt de paper
absorbent i mengeu-les calentes.
RECOMANACIONS:
És important que les croquetes estiguin
ben arrebossades perquè no surti el formatge al fregir-les.
La gràcia de tots els arrebossats està
en la temperatura de l’oli. Al
començament cal un oli calent per fer el cruixent, però després, és millor que
l’oli no sigui tant fort i es coguin per l’interior.
Les croquetes de formatge, al tallar-les,
trobarem que el formatge es líquid però sols si estan calentes.
Si no us agrada el formatge brie, les
podeu fer amb un altre formatge, sempre que sigui cremós.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada