PINXO DE CEBA I FOIE AL CARAMEL


PINXO DE CEBA I FOIE AL CARAMEL

 
Una altra delícia digna de consideració.

INGREDIENTS:

ü  Pa de baguet
ü  Micuit de foie
ü  Sucre

Per a la ceba caramel·litzada:

ü  ½ kg. de ceba
ü  50 gr. de mantega
ü  50 gr. de sucre morè
ü  100 ml. de vi negre
ü  50 ml. de vinagre

ELABORACIÓ:

Talleu el pa a llesques esbiaixades, perquè tinguin mes superfície.  Torreu-les una mica amb un forn o amb una torradora i quant estiguin fredes unteu-les amb mantega. 
Talleu el foie en barretes de 2 cm. per 2 cm. més o menys de la llargada de la baguet i reserveu-les a la nevera.
Per a fer la ceba, talleu-la a juliana i poseu-la en una paella amb la mantega i un polsim de sal i coeu-la a foc lent i tapada fins que estigui transparent (aproximadament uns 15 minuts), incorporeu-hi el sucre, el vinagre i el vi i coeu-ho tot plegat fins que quedi de textura de melmelada.  Retireu-ho del foc i reserveu-ho.
Per muntar el pinxo cobriu cada llesca de pa amb una bona quantitat de ceba caramel·litzada.  Al damunt poseu-hi un tall de foie, empolsineu el foie amb sucre i cremeu-lo com si fos crema catalana.  I ja es pot servir.

Comentaris

Les més populars