PINXO DE CEBA I FOIE AL CARAMEL
PINXO DE CEBA I FOIE AL CARAMEL
Una altra delícia digna de consideració.
INGREDIENTS:
ü
Pa de baguet
ü
Micuit de foie
ü
Sucre
Per a la ceba caramel·litzada:
ü
½ kg. de ceba
ü
50 gr. de mantega
ü
50 gr. de sucre morè
ü
100 ml. de vi negre
ü
50 ml. de vinagre
ELABORACIÓ:
Talleu
el pa a llesques esbiaixades, perquè tinguin mes superfície. Torreu-les una mica amb un forn o amb una
torradora i quant estiguin fredes unteu-les amb mantega.
Talleu
el foie en barretes de 2 cm .
per 2 cm .
més o menys de la llargada de la baguet i reserveu-les a la nevera.
Per a
fer la ceba, talleu-la a juliana i poseu-la en una paella amb la mantega i un
polsim de sal i coeu-la a foc lent i tapada fins que estigui transparent
(aproximadament uns 15 minuts), incorporeu-hi el sucre, el vinagre i el vi i
coeu-ho tot plegat fins que quedi de textura de melmelada. Retireu-ho del foc i reserveu-ho.
Per
muntar el pinxo cobriu cada llesca de pa amb una bona quantitat de ceba
caramel·litzada. Al damunt poseu-hi un
tall de foie, empolsineu el foie amb sucre i cremeu-lo com si fos crema
catalana. I ja es pot servir.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada