ESPAGUETIS AL PATÉ

ESPAGUETIS AL PATÉ



Continuant amb la línia de receptes de fàcil elaboració i  resultats sorprenents, avui presentem aquest espaguetis, val la pena intentar cuinar-los i gaudir del sabor d’aquest plat.

INGREDIENTS:


ü  400 gr. de Espaguetis
ü  250 gr. de paté (preferiblement un mousse de canard  o algun paté cremós)
ü  ½ l. de nata líquida
ü  150 gr. de pernil dolç
ü  sal i pebre

 ELABORACIÓ:


Primer courem els espaguetis amb abundant aigua amb sal i una mica d’oli, fins que estiguin al dente.

Mentre s’estan couen, posarem una paella a foc suau, hi tirarem el paté  i el desfarem una mica.  Després anirem tirant la nata líquida poc a poc i sense deixar de remenar. Quan estigui tot lligat pujarem el foc i deixarem que es redueixi la salsa, remenant constantment, i afegirem el pernil dolç tallat a daus petitets.  Posarem la sal i el pebre segons el nostre gust.

Per muntar el plat, posarem els espaguetis  i damunt una o dues cullerades de salsa.

Evidentment aquesta salsa es por fer servir amb més tipus de pasta, però sens dubte l’espagueti és la pasta més tradicional

Com en tots els plats de pasta, queda l’opció d’amanir  el plat amb formatge rallat, això es cosa de cadascú.




Comentaris

Les més populars