ESPAGUETIS AL PATÉ
ESPAGUETIS AL PATÉ
Continuant amb la línia de
receptes de fàcil elaboració i resultats
sorprenents, avui presentem aquest espaguetis, val la pena intentar cuinar-los
i gaudir del sabor d’aquest plat.
INGREDIENTS:
ü 400 gr. de Espaguetis
ü 250 gr. de paté
(preferiblement un mousse de canard o
algun paté cremós)
ü ½ l. de nata líquida
ü 150 gr. de pernil dolç
ü sal i pebre
ELABORACIÓ:
Primer courem els espaguetis amb
abundant aigua amb sal i una mica d’oli, fins que estiguin al dente.
Mentre s’estan couen, posarem una
paella a foc suau, hi tirarem el paté i
el desfarem una mica. Després anirem
tirant la nata líquida poc a poc i sense deixar de remenar. Quan estigui tot
lligat pujarem el foc i deixarem que es redueixi la salsa, remenant constantment,
i afegirem el pernil dolç tallat a daus petitets. Posarem la sal i el pebre segons el nostre
gust.
Per muntar el plat, posarem els
espaguetis i damunt una o dues
cullerades de salsa.
Evidentment aquesta salsa es por
fer servir amb més tipus de pasta, però sens dubte l’espagueti és la pasta més
tradicional
Com en tots els plats de pasta,
queda l’opció d’amanir el plat amb
formatge rallat, això es cosa de cadascú.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada