PIRULETES DE TORRÓ I XOCOLATA


PIRULETES DE TORRÓ I XOCOLATA




Una divertida forma de presentar un postra tant tradicional com els torrons, que donarà un toc d’originalitat a la nostra taula.

INGREDIENTS:

ü  Torrons de diferents gustos (gema, xixona, alacant, etc.)
ü  Cobertura de xocolata (blanca, negra i amb llet)
ü  Pinxos de fusta

 ELABORACIÓ:

Talleu els torrons en petites porcions que càpiguen a la boca.  Si els torrons són de massapà, podeu aprofitar per donar-les-hi forma de bola.  Reserveu-les. 
Desfeu al bany maria les cobertures de xocolata per separat.  Un cop estiguin foses, deixeu-les temperar fins a temperatura de boca (37º aproximadament).  Punxeu cada porció de torró amb un pinxo i submergiu-la dins de la xocolata i deixeu-la refredar de manera que no toqui enlloc (per exemple punxada en mitja taronja).  Aneu fent aquesta operació amb els diferents tipus de torró i amb les diferents xocolates, per tal d’obtenir diferents sabors.  Un cop la xocolata estigui dura, ja es pot menjar.

RECOMANACIONS:

Queda lliure a la vostra imaginació i el vostre gust les diferents combinacions de tipus de xocolata i tipus de torró.

Comentaris

Les més populars