PIRULETES DE TORRÓ I XOCOLATA
PIRULETES DE TORRÓ I XOCOLATA
Una
divertida forma de presentar un postra tant tradicional com els torrons, que
donarà un toc d’originalitat a la nostra taula.
INGREDIENTS:
ü Torrons
de diferents gustos (gema, xixona, alacant, etc.)
ü Cobertura
de xocolata (blanca, negra i amb llet)
ü Pinxos
de fusta
ELABORACIÓ:
Talleu
els torrons en petites porcions que càpiguen a la boca. Si els torrons són de massapà, podeu
aprofitar per donar-les-hi forma de bola.
Reserveu-les.
Desfeu
al bany maria les cobertures de xocolata per separat. Un cop estiguin foses, deixeu-les temperar
fins a temperatura de boca (37º aproximadament). Punxeu cada porció de torró amb un pinxo i
submergiu-la dins de la xocolata i deixeu-la refredar de manera que no toqui
enlloc (per exemple punxada en mitja taronja).
Aneu fent aquesta operació amb els diferents tipus de torró i amb les
diferents xocolates, per tal d’obtenir diferents sabors. Un cop la xocolata estigui dura, ja es pot
menjar.
RECOMANACIONS:
Queda
lliure a la vostra imaginació i el vostre gust les diferents combinacions de
tipus de xocolata i tipus de torró.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada