OUS EN TEMPURA


 OUS EN TEMPURA


Una mica de cuina internacional i encara més, japonesa, ara que sembla que està de moda, sempre va bé.

INGREDIENTS:

  •   Ous
  •   Farina de Blat
  •   Farina de tempura
  •   Salsa de soja
  •   Oli de gira-sol

ELABORACIÓ:

Congeleu els ous sencers.  Prepareu la tempura amb aigua molt freda i farina de tempura. Es tracta de tenir un preparat amb una textura apta per arrebossar. Prepareu un fregidora amb força oli de gira-sol. Sense deixar que es descongelin, peleu els ous, arrebosseu-los amb farina de blat i després passeu-los pel preparat de tempura, i immediatament fregiu-los duran uns 5 o 6 minuts. Traieu-los de l’oli i poseu-los damunt de paper de cuina perquè absorbeixin  l’oli sobrant. Aneu repetint l’operació amb cada ou. Serviu-ho amb salsa de soja. I ja es poden menjar.

RECOMANACIONS:

Fregiu els ous d’un en un o com a màxim de dos en dos, perquè l’oli no perdi temperatura.
És molt important que l’aigua per a fer la tempura estigui molt freda. Podeu fins i tot posar-hi una mica de gel.
Acompanyeu-ho amb una mica d’amanida o sols, sempre seran un èxit
Per pelar els ous congelats, caldrà un ganivet com si fos una fruita.
Sempre es poden congelar sense closca i dins d’un motlle.

Comentaris

Les més populars