OUS EN TEMPURA
OUS
EN TEMPURA
Una
mica de cuina internacional i encara més, japonesa, ara que sembla que està de
moda, sempre va bé.
INGREDIENTS:
- Ous
- Farina
de Blat
- Farina
de tempura
- Salsa
de soja
- Oli
de gira-sol
ELABORACIÓ:
Congeleu
els ous sencers. Prepareu la tempura amb
aigua molt freda i farina de tempura. Es tracta de tenir un preparat amb una
textura apta per arrebossar. Prepareu un fregidora amb força oli de gira-sol. Sense
deixar que es descongelin, peleu els ous, arrebosseu-los amb farina de blat i
després passeu-los pel preparat de tempura, i immediatament fregiu-los duran
uns 5 o 6 minuts. Traieu-los de l’oli i poseu-los damunt de paper de cuina
perquè absorbeixin l’oli sobrant. Aneu
repetint l’operació amb cada ou. Serviu-ho amb salsa de soja. I ja es poden
menjar.
RECOMANACIONS:
Fregiu
els ous d’un en un o com a màxim de dos en dos, perquè l’oli no perdi
temperatura.
És
molt important que l’aigua per a fer la tempura estigui molt freda. Podeu fins
i tot posar-hi una mica de gel.
Acompanyeu-ho
amb una mica d’amanida o sols, sempre seran un èxit
Per
pelar els ous congelats, caldrà un ganivet com si fos una fruita.
Sempre
es poden congelar sense closca i dins d’un motlle.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada