TALLARINES AMB CARBONARA DE VIEIRES


 TALLARINES AMB CARBONARA DE VIEIRES

Variacions d’aquesta recepta italiana tan tradicional com és la carbonara, avui amb un marisc delicat que donarà un toc mariner a la pasta.

 

INGREDIENTS:

  •   400 g de tallarines
  •   1,5l de fumet de peix
  •   8 vieires
  •   6 rovells d’ou
  •   250 g de formatge parmesà ratllat
  •   1 culleradeta de polpa de nyora
  •   2 cullerades de mantega
  •   Sal i pebre negre molt

 
ELABORACIÓ:

La gràcia de les carbonares és que es fan molt ràpidament i cal tenir les diferents parts de la recepta a punt en el moment de barrejar i servir. Talleu per la meitat les vieires i fregiu-les amb la mantega i la polpa de nyora. En un bol a part, bateu els rovells d’ou i barregeu-hi el formatge, un polsim de sal i el pebre negre i reserveu-ho. En una olla coeu-hi les tallarines amb el fumet de peix i quan estiguin al dente escorregueu-les i afegiu-les a la paella amb les vieires. Incorporeu-hi els rovells amb formatge i remeneu fins que quedi tot repartit i amb consistència de salsa. Serviu al moment.

 

RECOMANACIONS:

Si veieu que la salsa no queda cremosa podeu afegir-hi una mica del fumet de coure les tallarines.

És important que en el moment d’incorporar les tallarines i els rovells a la cassola de les vieires, aquesta estigui calenta, ja que aquesta escalfor residual serà la que ens coura els rovells.

En el moment de servir el plat va molt bé posar-hi al damunt una mica més de formatge ratllat.

 

 

Comentaris

Les més populars