FIDEUA RÀPIDA DE MAR I MUNTANYA


FIDEUA RÀPIDA DE MAR I MUNTANYA


La necessitat de cuinar en poc temps, no ha d’estar renyida amb poder menjar bé.
Aquesta recepta, basada en una idea original d’en Pep Nogué, n’és una prova.

 INGREDIENTS:

ü  250 gr. de fideus cabell d’àngel
ü  200 ml. d’oli d’oliva
ü  200 gr. de  botifarra
ü  2 llaunes de calamars en la seva tinta  de 140 gr.
ü  10 cloïsses
ü  2 grans d’all
ü  Julivert fresc
ü  sal
ü  1 l. d’aigua bullent

ELABORACIÓ:

Talleu les botifarres a talls d’un dit aproximadament, i fregiu-les amb la meitat de l’oli, Un cop estiguin enrossides, retireu-les i reserveu-les. Amb el mateix oli enrossiu els fideus. Quan els fideus estiguin daurats, afegiu-hi els talls de botifarra,  els calamars escorreguts i l’aigua bullent.  Coeu-ho tot plegat a foc fort uns cinc minuts. Feu una picada amb una batedora mecànica, amb l’oli restant, els alls i el julivert.  Incorporeu la picada i les cloïsses a la cassola i poseu-ho tot al forn a gratinar uns cinc minuts.

 RECOMANACIONS:

Podeu fer aquesta recepta també amb arròs.

Comentaris

Les més populars