FIDEUA RÀPIDA DE MAR I MUNTANYA
FIDEUA RÀPIDA DE MAR I MUNTANYA
La necessitat de cuinar en poc temps, no ha d’estar
renyida amb poder menjar bé.
Aquesta recepta, basada en una idea original d’en
Pep Nogué, n’és una prova.
INGREDIENTS:
ü 250 gr. de fideus cabell d’àngel
ü 200 ml. d’oli d’oliva
ü 200 gr. de botifarra
ü 2 llaunes de calamars en la seva tinta de 140 gr.
ü 10 cloïsses
ü 2 grans d’all
ü Julivert fresc
ü sal
ü 1 l. d’aigua bullent
ELABORACIÓ:
Talleu les botifarres a talls d’un dit
aproximadament, i fregiu-les amb la meitat de l’oli, Un cop estiguin
enrossides, retireu-les i reserveu-les. Amb el mateix oli enrossiu els fideus.
Quan els fideus estiguin daurats, afegiu-hi els talls de botifarra, els calamars escorreguts i l’aigua
bullent. Coeu-ho tot plegat a foc fort
uns cinc minuts. Feu una picada amb una batedora mecànica, amb l’oli restant,
els alls i el julivert. Incorporeu la
picada i les cloïsses a la cassola i poseu-ho tot al forn a gratinar uns cinc
minuts.
RECOMANACIONS:
Podeu fer aquesta recepta també amb arròs.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada