MOS DE PATATES
MOS DE PATATES
Un idea recurrent per els diferents àpats estivals,
de fàcil elaboració i de moltes
aplicacions.
INGREDIENTS:
- 5 Ous
- 1 kg de patates
- Oli, sal i pebre.
ELABORACIÓ:
Bateu els ous i reserveu-los. Peleu les patates,
renteu-les i ratlleu-les amb un
ratllador gruixut. Fregiu-les amb força oli fins que estiguin cuites, (
5 o 6 minuts aprox.). Escorreu-les i barregeu-les amb l’ou i rectifiqueu de sal
i pebre.
Poseu una planxa al foc i quan estigui ben calenta,
suqueu-la amb una mica d’oli i aneu posant al damunt cullerades del preparat de
patates i ou.
Aneu tombant aquestes mini truites i quan estiguin
cuites, retireu-les i poseu-les damunt de paper absorbent. I ja es poden servir
acompanyades amb pa amb tomàquet o amb altres mos d’elaboració similar.
RECOMANACIONS:
Podeu ratllar també una mica de ceba i barrejar-la
amb la patata, o altres verdures com podria esser carbassó i fins i tot fer-ho amb tonyina, formatge......, en definitiva es tracta de fer petites
truites a la planxa de diferents sabors.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada