MOS DE PATATES


MOS DE PATATES


Un idea recurrent per els diferents àpats estivals, de fàcil elaboració i de  moltes aplicacions.

INGREDIENTS:

  •            5 Ous
  •            1 kg de patates
  •            Oli, sal i pebre.


ELABORACIÓ:

Bateu els ous i reserveu-los. Peleu les patates, renteu-les i ratlleu-les amb un  ratllador gruixut. Fregiu-les amb força oli fins que estiguin cuites, ( 5 o 6 minuts aprox.). Escorreu-les i barregeu-les amb l’ou i rectifiqueu de sal i pebre.
Poseu una planxa al foc i quan estigui ben calenta, suqueu-la amb una mica d’oli i aneu posant al damunt cullerades del preparat de patates i ou.
Aneu tombant aquestes mini truites i quan estiguin cuites, retireu-les i poseu-les damunt de paper absorbent. I ja es poden servir acompanyades amb pa amb tomàquet o amb altres mos d’elaboració similar.

RECOMANACIONS:

Podeu ratllar també una mica de ceba i barrejar-la amb la patata, o altres verdures com podria esser carbassó  i fins i tot fer-ho amb tonyina, formatge......,  en definitiva es tracta de fer petites truites a la planxa de diferents sabors.

Comentaris

Les més populars