MERENGA AMB AMETLLES I NABIUS


MERENGA AMB AMETLLES I NABIUS


Un dolç que teníem oblidat amb un toc original per enriquir-lo i amb el que encetem el Carnaval.

INGREDIENTS:

ü  les clares de 4 ous (aprox. 150 gr.)
ü  300 gr. de sucre lustre
ü  30 gr. d’ametlla crocant
ü  Nabius secs

ELABORACIÓ:

Munteu les clares i el sucre amb una batedora de barnilles fins que estigui a un punt de neu consistent. Poseu-hi l’ametlla, tot remenant, però vigilant que es desmunti el menys possible. Poseu-ho dins de motllos de magdalenes, omplint-los fins la meitat.  Col·loqueu un parell de nabius secs dins de cada motllo i acabeu d’omplir-los.  Fornegeu a 120º fins que estigui cuit, aproximadament  uns 45 minuts.  Deixeu-ho refredar, i ja es pot menjar.

Si les clares d’ou estan a temperatura ambient, sempre serà més fàcil muntar-les.
També podeu afegir a la barreja del merenga un licor del vostre gust i substituir els nabius per daus de qualsevol fruita.


Comentaris

Les més populars