MERENGA AMB AMETLLES I NABIUS
MERENGA AMB AMETLLES I NABIUS
Un dolç que teníem oblidat amb un toc original per
enriquir-lo i amb el que encetem el Carnaval.
INGREDIENTS:
ü les clares de 4 ous (aprox. 150 gr.)
ü 300 gr. de sucre lustre
ü 30 gr. d’ametlla crocant
ü Nabius secs
ELABORACIÓ:
Munteu les clares i el sucre amb una batedora de
barnilles fins que estigui a un punt de neu consistent. Poseu-hi l’ametlla, tot
remenant, però vigilant que es desmunti el menys possible. Poseu-ho dins de
motllos de magdalenes, omplint-los fins la meitat. Col·loqueu un parell de nabius secs dins de
cada motllo i acabeu d’omplir-los.
Fornegeu a 120º fins que estigui cuit, aproximadament uns 45 minuts.
Deixeu-ho refredar, i ja es pot menjar.
Si les clares d’ou estan a temperatura ambient,
sempre serà més fàcil muntar-les.
També podeu afegir a la barreja del merenga un
licor del vostre gust i substituir els nabius per daus de qualsevol fruita.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada