PERNILETS DE POLLASTRE AMB SALSA D’ALL I BOLETS




PERNILETS DE POLLASTRE AMB SALSA D’ALL I BOLETS

Temps de bolets, i, per variar, seran omnipresents en molts dels nostres plats.

INGREDIENTS:

  •         8 pernilets de pollastre
  •         6 grans d’all
  •         1 manat de julivert fresc
  •         1 got de vi blanc
  •         Bolets variats
  •         Oli d’oliva
  •         Sal i pebre blanc molt

  

ELABORACIÓ

Netegeu els bolets, salpebreu-los i fregiu-los en una paella amb una mica d’oli fins que hagin tret la seva aigua, i reserveu-los.  A la mateixa paella, afegiu-hi oli i fregiu-hi els pernilets de pollastre, prèviament salpebrats.  Mentre el pollastre es va enrossint, en un morter o una batedora mecànica, feu una picada amb all i julivert i una mica d’oli.  Quan el pollastre sigui pràcticament cuit, afegiu a la paella la picada i el vi blanc.  Coeu-ho tot plegat uns set o vuit minuts.  Per acabar, incorporeu-hi els bolets i coeu-ho cinc o sis minuts més.  Rectifiqueu de sal i pebre, i ja es pot menjar.

Aquest plat també el podeu fer amb gall d’indi o conill.



Comentaris

Les més populars