PERNILETS DE POLLASTRE AMB SALSA D’ALL I BOLETS
PERNILETS DE POLLASTRE AMB SALSA D’ALL I BOLETS
Temps de bolets, i, per variar, seran omnipresents en molts dels nostres
plats.
INGREDIENTS:
- 8 pernilets de pollastre
- 6 grans d’all
- 1 manat de julivert fresc
- 1 got de vi blanc
- Bolets variats
- Oli d’oliva
- Sal i pebre blanc molt
ELABORACIÓ
Netegeu els bolets, salpebreu-los i fregiu-los en
una paella amb una mica d’oli fins que hagin tret la seva aigua, i
reserveu-los. A la mateixa paella,
afegiu-hi oli i fregiu-hi els pernilets de pollastre, prèviament
salpebrats. Mentre el pollastre es va
enrossint, en un morter o una batedora mecànica, feu una picada amb all i
julivert i una mica d’oli. Quan el
pollastre sigui pràcticament cuit, afegiu a la paella la picada i el vi
blanc. Coeu-ho tot plegat uns set o vuit
minuts. Per acabar, incorporeu-hi els
bolets i coeu-ho cinc o sis minuts més.
Rectifiqueu de sal i pebre, i ja es pot menjar.
Aquest plat també el podeu fer amb gall d’indi o
conill.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada