LLONZA DE PORC AMB PRÉSSEC
LLONZA DE PORC AMB PRÉSSEC
Amb un
fàcil truc podem convertir la llonza amb un plat digne del millors restaurants
que sens dubte farà les delícies de tots els nostres comensals.
INGREDIENTS
ü 4
Llonzes de porc
ü un
pot de préssec amb almívar
ü una
culleradeta de concentrat de carn (Bovril)
ü 2
gots de licor de préssec
ü una
cullerada de mantega
ü sal
i pebre
ü julivert
picat
ELABORACIÓ:
Salpebreu les llonzes i fregiu-les per les dues bandes amb la mantega.
Un cop cuites les retireu del foc i les reserveu.
Traieu la mantega sobrant de la paella i afegiu-hi el licor de préssec i
el concentrat de carn i ho deixeu reduir una mica.
Després
hi tireu el préssec de llauna escorregut i tallat a dauets i ho deixeu coure
tot plegat uns dos minuts, rectifiqueu de sal i pebre la salsa i afeigiu-hi les
llonzes, i ho deixeu coure tot plegat dos minuts més a foc lent. Per acabar hi tireu pel damunt el julivert
picat petitet i ja es pot servir.
RECOMANACIONS:
Si
teniu suc de rostit de carn el podeu substituir pel concentrar de carn, encara
quedarà més bona la salsa.
El
licor de préssec pot ser amb alcohol o sense segons les preferències de
cadascú, el resultat és similar en el dos casos.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada