CABRIT AL VI BLANC
CABRIT AL VI BLANC
Malgrat el seu preu, el cabrit és una delícia que
cal recuperar de tant en tant.
INGREDIENTS:
ü 1 kg. de cabrit
ü All
ü Julivert
ü Sal i pebre
ü Oli d’oliva
ü 2 copes de vi blanc
ELABORACIÓ:
Prepareu
una picada amb all julivert i una mica d’oli i reserveu-la.
Salpebreu
el cabrit i fregiu-lo, a foc fort, en una paella amb un bon raig d’oli d’oliva. Quan sigui ros
afegiu-hi la picada d’alls i julivert i el vi, abaixeu una mica el foc i deixeu
que el vi redueixi fins que ja no faci olor d’alcohol, aproximadament uns 5
minuts. Si cal, rectifiqueu de sal i
pebre i serviu-ho ben calent.
RECOMANACIONS:
Aquesta
recepta la podeu fer servir amb altres carns, com pollastre, conill o xai
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada