ROTLLETS DE LLENGUADO AMB TARONJA I FORMATGE
ROTLLETS DE LLENGUADO AMB TARONJA I FORMATGE
Una forma poc
coneguda de menjar els filets de llenguado que donarà un altre caire a aquest
deliciós peix.
INGREDIENTS:
ü 4 filets de llenguado
ü 200 grs. de formatge
tipus gruyère
ü Mantega
ü 1 taronja gran
ü 1 ou
ü 3 cullerades de pa
ratllat
ü Sal i pebre
ELABORACIÓ:
Salpebrem els filets. Tallem el formatge a tires quadrades d’un dit
de gruix. Emboliquem aquestes tires amb
els filets, començant per la cua i aguantant els rotllets, quan estiguin fets,
amb escuradents.
Preparem una
plata per anar al forn on càpiguen els rotllets i la suquem ben sucada amb
mantega.
Ratllarem la
pela de la taronja i la barrejarem amb el pa ratllat, i escorrerem la resta de
la taronja.
Passarem els rotllets per ou
batut i els col·locarem a dins de la plata.
Per damunt hi tirarem el pa ratllat aromatitzat amb la ratlladura de la
pela de la taronja, i a dins de la plata i pels voltants dels rotllets, el suc
de taronja.
Ho posarem al forn, que ja
tindrem calent a 200º, fins que veiem que el pa ratllat està dauradet,
aproximadament mitja hora.
Cal menjar-ho
calent.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada