ROTLLETS DE LLENGUADO AMB TARONJA I FORMATGE


ROTLLETS DE LLENGUADO AMB TARONJA I FORMATGE


Una forma poc coneguda de menjar els filets de llenguado que donarà un altre caire a aquest deliciós peix.

 INGREDIENTS:


ü  4 filets de llenguado
ü  200 grs. de formatge tipus gruyère
ü  Mantega
ü  1 taronja gran
ü  1 ou
ü  3 cullerades de pa ratllat
ü  Sal i pebre

ELABORACIÓ:


Salpebrem els filets.  Tallem el formatge a tires quadrades d’un dit de gruix.  Emboliquem aquestes tires amb els filets, començant per la cua i aguantant els rotllets, quan estiguin fets, amb escuradents.

Preparem una plata per anar al forn on càpiguen els rotllets i la suquem ben sucada amb mantega. 

Ratllarem la pela de la taronja i la barrejarem amb el pa ratllat, i escorrerem la resta de la taronja. 

Passarem els rotllets per ou batut i els col·locarem a dins de la plata.  Per damunt hi tirarem el pa ratllat aromatitzat amb la ratlladura de la pela de la taronja, i a dins de la plata i pels voltants dels rotllets, el suc de taronja.

Ho posarem al forn, que ja tindrem calent a 200º, fins que veiem que el pa ratllat està dauradet, aproximadament mitja hora.

Cal menjar-ho calent.







Comentaris

Les més populars