CREMA FREDA DE MELÓ


CREMA FREDA DE MELÓ


Las fruites són bàsiques a la nostra alimentació i sens dubte les cremes fredes són una excel·lent forma de menjar-les. Avui portem una recepta que a més de ser molt fàcil de fer, segur que us encantarà.

INGREDIENTS:

ü  1 meló madur
ü  1 tassa de brou de verdures (porro, pastanaga, ceba)
ü  200 ml. de nata líquida
ü  2 fulles de gelatina
ü  Sal, pebre i nou moscada

 ELABORACIÓ

Abans de res  poseu a hidratar amb una mica d’aigua freda les fulles de gelatina.
Peleu i netegeu de grana el meló, talleu-lo a daus i tritureu-lo dins d’un bol fins que estigui líquid i reserveu-lo.
En un pot escalfarem el brou de verdures i quan estigui calent, diluïu la gelatina, després incorporeu-lo al meló, remenant força per que quedi la gelatina quedi ben desfeta.
Passeu la crema per un colador fi i per acabar incorporeu la nata líquida i ajusteu de sal, pebre i nou moscada.
Poseu-ho a dins la nevera i serviu quan estigui fred.

RECOMANACIONS:

Per fer més divertit el plat hi podeu posar entrebancs de pernil, cru o assecat al forn i boletes de meló.


 

Comentaris

Les més populars