CREMA FREDA DE MELÓ
CREMA FREDA DE MELÓ
Las
fruites són bàsiques a la nostra alimentació i sens dubte les cremes fredes són
una excel·lent forma de menjar-les. Avui portem una recepta que a més de ser
molt fàcil de fer, segur que us encantarà.
INGREDIENTS:
ü 1
meló madur
ü 1
tassa de brou de verdures (porro, pastanaga, ceba)
ü 200
ml. de nata líquida
ü 2
fulles de gelatina
ü Sal,
pebre i nou moscada
ELABORACIÓ
Abans
de res poseu a hidratar amb una mica
d’aigua freda les fulles de gelatina.
Peleu
i netegeu de grana el meló, talleu-lo a daus i tritureu-lo dins d’un bol fins
que estigui líquid i reserveu-lo.
En un
pot escalfarem el brou de verdures i quan estigui calent, diluïu la gelatina,
després incorporeu-lo al meló, remenant força per que quedi la gelatina quedi
ben desfeta.
Passeu
la crema per un colador fi i per acabar incorporeu la nata líquida i ajusteu de
sal, pebre i nou moscada.
Poseu-ho
a dins la nevera i serviu quan estigui fred.
RECOMANACIONS:
Per
fer més divertit el plat hi podeu posar entrebancs de pernil, cru o assecat al
forn i boletes de meló.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada