BROWNIE DE XOCOLATA I NOUS


BROWNIE DE XOCOLATA I  NOUS


 El Brownie és sens dubte el bescuit més popular del mon i és ideal per acomiadar de forma dolça aquest any 2011. Bon any nou.

INGREDIENTS:

ü  120 gr. de cobertura de xocolata
ü  220 gr. de mantega
ü  4 ous
ü  220 gr. de sucre
ü  ½ culleradeta de vainilla en pols
ü  70 gr. de farina
ü  100 gr. de nous pelades

ELABORACIÓ:

Poseu la xocolata i la mantega en un bol i desfeu-ho al microones (uns 4 minuts a temperatura de descongelació) .
En un altre bol poseu la farina tamisada, el sucre, la vainilla, els quatre ous batuts i remeneu fins obtenir una crema uniforma. Incorporeu a aquesta crema la xocolata i la mantega foses i remeneu per acabar d’unificar-ho tot.
Finalment talleu les nous en trossets i afegiu-los a la massa remenant una mica per que quedin repartits.
Prepareu un motlle per anar al forn amb una mica de mantega i  farina o millor cacau en pols, ompliu-lo amb el preparat que hem fet i coeu-ho al forn a 180º fins que estigui cuit, entre 20 i 30 minuts depenent de la forma del motlle i de la potencia del forn.  Deixeu refredar i desemmotlleu, ja es pot menjar.

RECOMANACIONS:

Es pot acompanyar amb una mica de gelat, amb xarop de xocolata o simplement amb una mica de sucre llustre al damunt.
És millor que no estigi gaire cuit, traieu-lo del forn de seguida que veieu que està cuit.

Comentaris

Les més populars