BROWNIE DE XOCOLATA I NOUS
BROWNIE DE XOCOLATA I NOUS
INGREDIENTS:
ü 120
gr. de cobertura de xocolata
ü 220
gr. de mantega
ü 4
ous
ü 220
gr. de sucre
ü ½
culleradeta de vainilla en pols
ü 70
gr. de farina
ü 100
gr. de nous pelades
ELABORACIÓ:
Poseu
la xocolata i la mantega en un bol i desfeu-ho al microones (uns 4 minuts a
temperatura de descongelació) .
En un
altre bol poseu la farina tamisada, el sucre, la vainilla, els quatre ous
batuts i remeneu fins obtenir una crema uniforma. Incorporeu a aquesta crema la
xocolata i la mantega foses i remeneu per acabar d’unificar-ho tot.
Finalment
talleu les nous en trossets i afegiu-los a la massa remenant una mica per que
quedin repartits.
Prepareu
un motlle per anar al forn amb una mica de mantega i farina o millor cacau en pols, ompliu-lo amb
el preparat que hem fet i coeu-ho al forn a 180º fins que estigui cuit, entre
20 i 30 minuts depenent de la forma del motlle i de la potencia del forn. Deixeu refredar i desemmotlleu, ja es pot
menjar.
RECOMANACIONS:
Es pot
acompanyar amb una mica de gelat, amb xarop de xocolata o simplement amb una
mica de sucre llustre al damunt.
És millor
que no estigi gaire cuit, traieu-lo del forn de seguida que veieu que està
cuit.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada