ESTOFAT DE POLTRE AMB CARXOFES


ESTOFAT DE POLTRE AMB CARXOFES




Darrerament hem sentit parlar de la carn de cavall, i aquesta recepta voldria reivindicar l’excel·lent qualitat d’aquesta carn.

INGREDIENTS:

ü  ½ kg. de carn de poltre
ü  2 patates grans
ü  1 ceba
ü  2 tomàquets
ü  3 carxofes
ü  3 grans d’all
ü  Sal, pebre

 Per a la picada:

ü  4 o 5 ametlles torrades
ü  ½ presa de xocolata negra
ü  Julivert

ELABORACIÓ:

Poseu la carn tallada a daus en una cassola, salpebreu-la i fregiu-la.  Reserveu-la.  A la mateixa cassola, fregiu a foc lent la ceba i l’all tallats petits.  Quan siguin cuits, afegiu-hi el tomàquet pelat i sense granes.  Coeu-ho fins tenir un sofregit.  Un cop està fet el sofregit, torneu a incorporar la carn i cobriu-ho amb brou vegetal.  Feu-ho bullir tot plegat tres quarts d’hora.  Després, incorporeu-hi les patates esqueixades i les carxofes tallades a quarts.  Deixeu-ho bullir mitja hora més.  Per acabar, afegiu-hi la picada, i coeu-ho tot plegat a foc moderat una mitja hora més.  I ja es pot servir.

 RECOMANACIONS:

Com tots els estofats, està més bo si ha reposat. 
També podeu afegir-hi bolets, i fins i tot altres verdures com pastanagues.

Comentaris

Les més populars