ESTOFAT DE POLTRE AMB CARXOFES
ESTOFAT DE POLTRE AMB CARXOFES
Darrerament
hem sentit parlar de la carn de cavall, i aquesta recepta voldria reivindicar
l’excel·lent qualitat d’aquesta carn.
INGREDIENTS:
ü ½
kg. de carn de poltre
ü 2
patates grans
ü 1
ceba
ü 2
tomàquets
ü 3
carxofes
ü 3
grans d’all
ü Sal,
pebre
Per a
la picada:
ü 4
o 5 ametlles torrades
ü ½
presa de xocolata negra
ü Julivert
ELABORACIÓ:
Poseu
la carn tallada a daus en una cassola, salpebreu-la i fregiu-la. Reserveu-la.
A la mateixa cassola, fregiu a foc lent la ceba i l’all tallats
petits. Quan siguin cuits, afegiu-hi el
tomàquet pelat i sense granes. Coeu-ho
fins tenir un sofregit. Un cop està fet
el sofregit, torneu a incorporar la carn i cobriu-ho amb brou vegetal. Feu-ho bullir tot plegat tres quarts
d’hora. Després, incorporeu-hi les
patates esqueixades i les carxofes tallades a quarts. Deixeu-ho bullir mitja hora més. Per acabar, afegiu-hi la picada, i coeu-ho
tot plegat a foc moderat una mitja hora més.
I ja es pot servir.
RECOMANACIONS:
Com
tots els estofats, està més bo si ha reposat.
També
podeu afegir-hi bolets, i fins i tot altres verdures com pastanagues.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada