ARRÒS DE SEITONS
ARRÒS DE SEITONS
L’arròs
també pot ser una delícia més de les moltes que ens porta aquest petit peix.
INGREDIENTS:
Per a l’arròs
- 12 seitons nets, sense cap ni espines
- 350 grs. d’arròs
- 1 ceba petita
- 2 grans d’all
- ½ pebrot vermell
- 1 pebrot verd petit
- 1 tomàquet madur
- 1 l. de fumet de saitons
- Oli, sal i pebre
Per al
fumet:
- 1 porro
- 1 ceba
- 1 pastanaga
- 1 fulla de llorer
- Els caps i les espines dels seitons
ELABORACIÓ:
Abans
de res cal fer el fumet posant en un pot tots els ingredients amb un llitre i
mig d’aigua i fent-lo bullir durant mitja hora.
Ho coleu i ho reserveu calent.
En una paella amb un bon raig
d’oli coeu la ceba i l’all tallat petit.
Quan estigui cuit hi afegir els pebrots tallats petits i quan aquests estiguin cuits hi incorporeu el
tomàquet. Quan el sofregit estigui fet,
rectifiqueu de sal i pebre i tireu-hi l’arròs.
Sofregiu-ho tot plegat una mica i hi incorporeu el brou bullint. Coeu-ho tot plegat uns 15 minuts. Torneu a comprovar el punt de sal, i per
acabar poseu-hi els filets de seitó i coeu-ho fins que l’arròs estigui fet,
aproximadament uns 5 minuts més. I ja es
pot servir.
RECOMANACIONS:
Al
sofregit li podeu afegir una mica de pebre vermell dolç.
Després
d’incorporar els seitons, tingueu cura de no trencar-los si remeneu una mica
l’arròs.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada