MAGRET D’ÀNEC AMB CIRERES


MAGRET D’ÀNEC AMB CIRERES



Estem en plena temporada de cireres i a més aquest any és molt bo. Les poques pluges i la calor fan que malgrat siguin petites estiguin mol be de preu. Cal aprofitar-ho.
Avui donarem una recepta per introduir aquesta fruita en els nostres plats de carn. És molt fàcil i queda deliciós. Val la pena tastar-ho.

INGREDIENTS:

  • 2 magrets d’ànec
  • 400 gr. de cireres
  • 1 got d’aigua
  • 1 got de sucre
  • Una cullerada de vinagre de mòdena
  • Sal i pebre

 ELABORACIÓ:

En una paella al foc posarem l’aigua i el sucre, remenarem fins que el sucre estigui totalment reduït. Ara afegirem les cireres (prèviament rentades). Remenant de tant en tant, tenint cura de no xafar-les gaire.
Quan portin uns dos o tres minuts hi afegirem el vinagre i una mica de sal i pebre i ho deixarem reduir fins que el líquid tingui textura de caramel.
Mentre es cou la salsa, en una altra paella antiadherent, courem els magrets, que ja tindrem salpebrats. No cal oli, primer courem la part del greix durant uns 4 o 5 minuts i després els girarem i courem fins el nostre gust de cocció.
Un cop cuits els traurem del foc i els tallarem a llesques, les repartirem per els plats i tirarem per damunt la salsa i una mica de cireres a cada plat.
Bon profit

 RECOMANACIÓ:

Aquesta salsa també queda molt bona amb carns de molt gust, con el bou o el cavall.




Comentaris

Les més populars