MAGRET D’ÀNEC AMB CIRERES
MAGRET D’ÀNEC AMB CIRERES
Estem
en plena temporada de cireres i a més aquest any és molt bo. Les poques pluges
i la calor fan que malgrat siguin petites estiguin mol be de preu. Cal
aprofitar-ho.
Avui
donarem una recepta per introduir aquesta fruita en els nostres plats de carn.
És molt fàcil i queda deliciós. Val la pena tastar-ho.
INGREDIENTS:
- 2 magrets d’ànec
- 400 gr. de cireres
- 1 got d’aigua
- 1 got de sucre
- Una cullerada de vinagre de mòdena
- Sal i pebre
ELABORACIÓ:
En una
paella al foc posarem l’aigua i el sucre, remenarem fins que el sucre estigui
totalment reduït. Ara afegirem les cireres (prèviament rentades). Remenant de
tant en tant, tenint cura de no xafar-les gaire.
Quan
portin uns dos o tres minuts hi afegirem el vinagre i una mica de sal i pebre i
ho deixarem reduir fins que el líquid tingui textura de caramel.
Mentre
es cou la salsa, en una altra paella antiadherent, courem els magrets, que ja
tindrem salpebrats. No cal oli, primer courem la part del greix durant uns 4 o
5 minuts i després els girarem i courem fins el nostre gust de cocció.
Un cop
cuits els traurem del foc i els tallarem a llesques, les repartirem per els
plats i tirarem per damunt la salsa i una mica de cireres a cada plat.
Bon
profit
RECOMANACIÓ:
Aquesta
salsa també queda molt bona amb carns de molt gust, con el bou o el cavall.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada