TORRÓ DE IEMA CREMADA


TORRÓ DE IEMA CREMADA


No podíem deixar passar aquest mes sense portar el dolç més tradicional del Nadal. I entre totes les varietats una de molt nostra.

INGREDIENTS:

ü  500 gr. d’ametlla crua
ü  300gr. de sucre
ü  7 rovells d’ou
ü  canyella en pols

 ELABORACIÓ:

Amb l’ajut d’una picadora, aneu picant les ametlles, un pel humides, juntament amb 200 gr. de  sucre.  Heu de procurar no excedir-vos de temps, ja que quan comença a sortir oli de l’ametlla perden gust. Amasseu el massapà amb 4 rovells d’ou.  Un cop amassat, ho deixeu reposar un dia, a l’endemà, formeu les taules, i les cobriu amb una crema feta amb un almívar de 100 gr. de sucre a punt de fil i 3 rovells d’ou tot ben remenat.  Després ho cremeu com si fos crema catalana i un cop fred  ja es pot menjar.

Per formar les taules os recomano que feu servir  safates de paper d’alumini, es mes fàcil de desemmotllar.

Comentaris

Les més populars