TORRÓ DE IEMA CREMADA
TORRÓ DE IEMA CREMADA
No
podíem deixar passar aquest mes sense portar el dolç més tradicional del Nadal.
I entre totes les varietats una de molt nostra.
INGREDIENTS:
ü 500
gr. d’ametlla crua
ü 300gr.
de sucre
ü 7
rovells d’ou
ü canyella
en pols
ELABORACIÓ:
Amb
l’ajut d’una picadora, aneu picant les ametlles, un pel humides, juntament amb
200 gr. de sucre. Heu de procurar no excedir-vos de temps, ja
que quan comença a sortir oli de l’ametlla perden gust. Amasseu el massapà amb
4 rovells d’ou. Un cop amassat, ho deixeu
reposar un dia, a l’endemà, formeu les taules, i les cobriu amb una crema feta
amb un almívar de 100 gr. de sucre a punt de fil i 3 rovells d’ou tot ben
remenat. Després ho cremeu com si fos
crema catalana i un cop fred ja es pot
menjar.
Per
formar les taules os recomano que feu servir
safates de paper d’alumini, es mes fàcil de desemmotllar.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada