CUIXA D’ÀNEC AMB SALSA AGREDOLÇA DE CASTANYES.


CUIXA D’ÀNEC AMB SALSA AGREDOLÇA DE CASTANYES.




Un plat molt addient per a l’hivern i sens dubte, per la seva originalitat, també per a aquestes festes.

INGREDIENTS :


  • 4 cuixes d’ànec confitades
  • 1 dotzena de castanyes pelades
  • 1 cullerada de vinagre de mòdena
  • 4 cullerades de sucre
  • Sal i pebre

ELABORACIÓ :


Per començar, bulliu les castanyes amb aigua durant 20 minuts.  Escorreu-les, aixafeu-les servint-vos d’una batedora, però en reserveu una, que la tallareu a trocets petitets. 
En una cassola o al microones escalfeu les cuixes d’ànec  i reserveu-les.  En una paella al foc, poseu-hi dues cullerades del greix que han deixat anar les cuixes d’ànec, la cullerada de vinagre de mòdena i el sucre.  Un cop calent hi incorporeu totes les castanyes.  Remeneu bé fins que tot estigui ben diluït i coeu-ho a foc mitjà, remenant de tant en tant, fins que tingui una textura com de crema.  Poseu a la paella les cuixes d’ànec escorregudes de greix, deixant-ho coure tot plegat un parell de minuts.  I ja es pot servir.

 RECOMANACIONS:


Aquest plat també es pot fer si disposeu de melmelada de castanyes, que substituiria a les castanyes i al sucre.

Comentaris

Les més populars