CUIXA D’ÀNEC AMB SALSA AGREDOLÇA DE CASTANYES.
CUIXA D’ÀNEC AMB SALSA AGREDOLÇA DE CASTANYES.
Un plat molt addient per a l’hivern i sens dubte, per la
seva originalitat, també per a aquestes festes.
INGREDIENTS :
- 4 cuixes d’ànec confitades
- 1 dotzena de castanyes pelades
- 1 cullerada de vinagre de mòdena
- 4 cullerades de sucre
- Sal i pebre
ELABORACIÓ :
Per començar, bulliu les castanyes amb aigua durant 20
minuts. Escorreu-les, aixafeu-les
servint-vos d’una batedora, però en reserveu una, que la tallareu a trocets
petitets.
En una
cassola o al microones escalfeu les cuixes d’ànec i reserveu-les. En una paella al foc, poseu-hi dues
cullerades del greix que han deixat anar les cuixes d’ànec, la cullerada de
vinagre de mòdena i el sucre. Un cop
calent hi incorporeu totes les castanyes.
Remeneu bé fins que tot estigui ben diluït i coeu-ho a foc mitjà,
remenant de tant en tant, fins que tingui una textura com de crema. Poseu a la paella les cuixes d’ànec
escorregudes de greix, deixant-ho coure tot plegat un parell de minuts. I ja es pot servir.
RECOMANACIONS:
Aquest
plat també es pot fer si disposeu de melmelada de castanyes, que substituiria a
les castanyes i al sucre.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada