CARPACCIO DE CARBASSÓ

 

CARPACCIO DE CARBASSÓ


Digestiu, sà, de fàcil preparació, ideal per dies de calor

INGREDIENTS:

  •   3 Carbassons mitjans
  •   2 cullerades de pinyons
  •   El suc d’una llimona
  •   Un grapat de fulles de sàlvia
  •   Oli d’0liva verge
  •   Parmesà en escates

  •   
    Pebre negre en pols

ELABORACIÓ:

Renteu el carbassó i talleu-lo a llesques el més primes possible. Aneu col·locant les llesques escampades damunt del plat de servei.

 Torreu els pinyons en una paella, sense oli, fins que agafin un lleuger color daurat, i reserveu-los.

Prepareu una vinagreta amb el suc de la llimona, oli d’oliva, sal i pebre, i els pinyons i escampeu-la per damunt del carbassó que teníeu als plats. Per acabar el plat poseu-hi al damunt unes escates de formatge parmesà.  Serviu-ho fred.

RECOMANACIONS:

Per tallar el carbassó podeu fer servir una màquina de tallar embotits o una mandolina.

La sàlvia es pot substituir i fins i tot ampliar amb altres plantes, com la menta o la farigola fresca

Per a decorar el plat, podeu posar al mig una flor o una fulla d’alguna de les plantes fetes servir.

Comentaris

Les més populars