CARPACCIO DE CARBASSÓ
CARPACCIO DE CARBASSÓ
Digestiu,
sà, de fàcil preparació, ideal per dies de calor
INGREDIENTS:
- 3
Carbassons mitjans
- 2
cullerades de pinyons
- El
suc d’una llimona
- Un
grapat de fulles de sàlvia
- Oli
d’0liva verge
- Parmesà
en escates
Pebre negre en pols
ELABORACIÓ:
Renteu
el carbassó i talleu-lo a llesques el més primes possible. Aneu col·locant les
llesques escampades damunt del plat de servei.
Torreu els pinyons en una paella, sense oli,
fins que agafin un lleuger color daurat, i reserveu-los.
Prepareu
una vinagreta amb el suc de la llimona, oli d’oliva, sal i pebre, i els pinyons
i escampeu-la per damunt del carbassó que teníeu als plats. Per acabar el plat
poseu-hi al damunt unes escates de formatge parmesà. Serviu-ho fred.
RECOMANACIONS:
Per
tallar el carbassó podeu fer servir una màquina de tallar embotits o una
mandolina.
La
sàlvia es pot substituir i fins i tot ampliar amb altres plantes, com la menta
o la farigola fresca
Per
a decorar el plat, podeu posar al mig una flor o una fulla d’alguna de les
plantes fetes servir.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada