MAGDALENES D’ANXOVES
MAGDALENES D’ANXOVES
Una delicadesa, ideal per a aperitius o per
obrir-les i farcir-les amb foie, formatge, ...
INGREDIENTS:
- 125 gr. de sucre
- 3 ous
- 125 gr. de farina
- 125 gr. de mantega fosa
- 10 anxoves
ELABORACIÓ:
Separeu els rovells de les clares. Munteu clares,
amb una mica de sucre, al punt de neu
amb una batedora de barnilles. Reserveu-les.
En un altre bol munteu els rovells amb el sucre
fins que estiguin cremosos, afegiu-hi la mantega fosa i la farina i remeneu
fins que estigui tot perfectament integrat. Talleu les anxoves a tallets petits
i afegiu-les a la barreja.
Per acabar, incorporeu les clares, amb cura de
desmuntar-les el mínim possible, i
aboqueu el preparat en motlles per a magdalenes.
Coeu-les a 180º
fins que les tingueu cuites, aproximadament uns 35 minuts. espereu que
es refredin i ja es poden menjar.
El delicat punt de sal que donen les anxoves les
fan ideals per aperitius i per farcir-les amb formatge tendre, patés i fins i
tot amb melmelades de poma, de gerds ...
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada