MAGDALENES D’ANXOVES


MAGDALENES D’ANXOVES


Una delicadesa, ideal per a aperitius o per obrir-les i farcir-les amb foie, formatge, ...

INGREDIENTS:

  •            125 gr. de sucre
  •            3 ous
  •            125 gr. de farina
  •            125 gr. de mantega  fosa
  •            10 anxoves
 

ELABORACIÓ:

Separeu els rovells de les clares. Munteu clares, amb una mica de sucre, al punt de neu  amb una batedora de barnilles. Reserveu-les.
En un altre bol munteu els rovells amb el sucre fins que estiguin cremosos, afegiu-hi la mantega fosa i la farina i remeneu fins que estigui tot perfectament integrat. Talleu les anxoves a tallets petits i afegiu-les a la barreja.
Per acabar, incorporeu les clares, amb cura de desmuntar-les el mínim possible,  i aboqueu el preparat en motlles per a magdalenes.
Coeu-les a 180º  fins que les tingueu cuites, aproximadament uns 35 minuts. espereu que es refredin i ja es poden menjar.

El delicat punt de sal que donen les anxoves les fan ideals per aperitius i per farcir-les amb formatge tendre, patés i fins i tot amb melmelades de poma, de gerds ...



Comentaris

Les més populars