ARRÒS NEGRE DE MUNTANYA (amb conill i trompetes dels morts)


ARRÒS NEGRE DE MUNTANYA (amb conill i trompetes dels morts)

 

INGREDIENTS:

ü  ½ conill tallat petit
ü  350 gr.  d’arròs
ü  300 gr. de trompetes assecades
ü  ½ l. de brou de verdures
ü  ½ l. d’aigua per rehidratar les trompetes
ü  1 ceba
ü  una copa de vi ranci
ü  Sal, pebre i julivert.



ELABORACIÓ:


Per començar poseu a rehidratar les trompetes, amb una mica d’aigua, durant un hora aproximadament.
En una cassola amb un bon raig d’oli, fregiu el conill tallat a talls petits i quan estigui cuit el reserveu.
A la mateixa cassola fregiu, a foc lent, la ceba tallada el més petita possible.
Un cop estigui cuita hi afegiu el  conill i les trompetes (sense l’aigua) i després de remenar-ho tot plegat, afegiu-hi el vi ranci i deixeu reduir.
Per acabar hi incorporeu l’arròs, el rossegeu una mica i després hi tireu el brou i l’aigua dels bolets (que tindrem bullint en un olla a part).
Ho coeu uns 20 minuts sense remenar gaire i després el retireu del foc i el tapeu amb un drap durant uns cinc minuts més, perquè acabi d’absorbir l’aigua.
I ja es pot portar a taula

Comentaris

Les més populars