ARRÒS NEGRE DE MUNTANYA (amb conill i trompetes dels morts)
ARRÒS NEGRE DE MUNTANYA (amb conill i trompetes dels morts)
INGREDIENTS:
ü ½ conill tallat petit
ü 350 gr.
d’arròs
ü 300 gr. de trompetes assecades
ü ½ l. de brou de verdures
ü ½ l. d’aigua per rehidratar les
trompetes
ü 1 ceba
ü una copa de vi ranci
ü Sal, pebre i julivert.
ELABORACIÓ:
Per
començar poseu a rehidratar les trompetes, amb una mica d’aigua, durant un hora
aproximadament.
En
una cassola amb un bon raig d’oli, fregiu el conill tallat a talls petits i
quan estigui cuit el reserveu.
A
la mateixa cassola fregiu, a foc lent, la ceba tallada el més petita possible.
Un
cop estigui cuita hi afegiu el conill i
les trompetes (sense l’aigua) i després de remenar-ho tot plegat, afegiu-hi el
vi ranci i deixeu reduir.
Per
acabar hi incorporeu l’arròs, el rossegeu una mica i després hi tireu el brou i
l’aigua dels bolets (que tindrem bullint en un olla a part).
Ho
coeu uns 20 minuts sense remenar gaire i després el retireu del foc i el tapeu
amb un drap durant uns cinc minuts més, perquè acabi d’absorbir l’aigua.
I
ja es pot portar a taula
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada