FLAM D’ORXATA I GELAT DE XOCOLATA.
FLAM D’ORXATA I GELAT DE XOCOLATA.
Avui convertirem en flam
un refresc conegut com a “Cubano” fet amb orxata i gelat de xocolata, i
aprofitarem per aprendre a fer l’orxata a casa nostra.
INGREDIENTS:
ü 100
grs. de xufles
ü 100
grs. de sucre
ü 1
litre d’aigua
ü 4
boles de gelat de xocolata
ü 7
fulles de gelatina
ELABORACIÓ:
Per començar, s’ha de fer
l’orxata. Poseu les xufles en remull, a
temperatura ambient, un mínim de 12 hores.
Un cop passat aquest temps, les coleu i les poseu en un pot per a batedora
amb el sucre i l’aigua. Ho piqueu el
màxim possible i ho coleu amb un colador fi.
Un cop feta l’orxata, hi afegiu el gelat de xocolata i remeneu fins que
estigui ben diluït.
Poseu en remull amb aigua
freda les fulles de gelatina i un cop estiguin toves les desfeu amb una mica
d’aigua calenta. Tireu-ho a dins de la
barreja anterior remenant ràpidament i poseu-ho tot a dins d’un o varis
motlles. Ho deixeu refredar 24 hores a
la nevera i ja està a punt per menjar.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada