FLAM D’ORXATA I GELAT DE XOCOLATA.


FLAM D’ORXATA I GELAT DE XOCOLATA.



Avui convertirem en flam un refresc conegut com a “Cubano” fet amb orxata i gelat de xocolata, i aprofitarem per aprendre a fer l’orxata a casa nostra.

INGREDIENTS:


ü  100 grs. de xufles
ü  100 grs. de sucre
ü  1 litre d’aigua
ü  4 boles de gelat de xocolata
ü  7 fulles de gelatina

 ELABORACIÓ:


Per començar, s’ha de fer l’orxata.  Poseu les xufles en remull, a temperatura ambient, un mínim de 12 hores.  Un cop passat aquest temps, les coleu i les poseu en un pot per a batedora amb el sucre i l’aigua.  Ho piqueu el màxim possible i ho coleu amb un colador fi.  Un cop feta l’orxata, hi afegiu el gelat de xocolata i remeneu fins que estigui ben diluït. 
Poseu en remull amb aigua freda les fulles de gelatina i un cop estiguin toves les desfeu amb una mica d’aigua calenta.  Tireu-ho a dins de la barreja anterior remenant ràpidament i poseu-ho tot a dins d’un o varis motlles.  Ho deixeu refredar 24 hores a la nevera i ja està a punt per menjar.

Comentaris

Les més populars