FONDANT DE XOCOLATA AMB GELAT DE VAINILLA


FONDANT DE XOCOLATA AMB GELAT DE VAINILLA


Acabem l’any amb un  postra digne de la taula del sopar de cap d’any

INGREDIENTS:

  •   300 gr. de llet
  •   100 gr. de nata líquida
  •   150 gr. de cobertura de xocolata
  •   1 cullerada de sucre
  •   4 ous
  •   Gelat de vainilla
  •   Cacau en pols

 ELABORACIÓ:

Poseu la xocolata en un bol.  A banda, escalfeu la llet, la nata i el sucre, i quan arrenqui el bull, aboqueu-les damunt de la xocolata, tot remenant fins que estigui ben emulsionat.  Deixeu-ho refredar una mica.
Bateu els ous i incorporeu-los a la barreja de la llet i la xocolata.
Aboqueu-ho tot en un recipient que pugui anar al forn i coeu-ho a 140º, fins que estigui cuit (aproximadament uns 10 minuts).
Un cop fred ja es pot servir.  Poseu una bola de gelat de vainilla al damunt i empolsineu-la amb cacau en pols.

RECOMANACIONS:

Es pot coure en recipients individuals, tipus flam o en un de gran, i després tallar-ne porcions.
Podeu enriquir el postra donant-li un toc de cruixent, repartint al seu voltant unes galetes de xocolata esmicolades.

Comentaris

Les més populars