FONDANT DE XOCOLATA AMB GELAT DE VAINILLA
FONDANT DE XOCOLATA AMB GELAT DE VAINILLA
Acabem l’any amb un
postra digne de la taula del sopar de cap d’any
INGREDIENTS:
- 300 gr. de llet
- 100 gr. de nata líquida
- 150 gr. de cobertura de xocolata
- 1 cullerada de sucre
- 4 ous
- Gelat de vainilla
- Cacau en pols
ELABORACIÓ:
Poseu la xocolata en un bol. A banda, escalfeu la llet, la nata i el sucre,
i quan arrenqui el bull, aboqueu-les damunt de la xocolata, tot remenant fins
que estigui ben emulsionat. Deixeu-ho
refredar una mica.
Bateu els ous i incorporeu-los a la barreja de la
llet i la xocolata.
Aboqueu-ho tot en un recipient que pugui anar al
forn i coeu-ho a 140º, fins que estigui cuit (aproximadament uns 10 minuts).
Un cop fred ja es pot servir. Poseu una bola de gelat de vainilla al damunt
i empolsineu-la amb cacau en pols.
RECOMANACIONS:
Es pot coure en recipients individuals, tipus flam
o en un de gran, i després tallar-ne porcions.
Podeu enriquir el postra donant-li un toc de
cruixent, repartint al seu voltant unes galetes de xocolata esmicolades.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada