SOPA D’ORADA AMB ALL I OLI


SOPA D’ORADA AMB ALL I OLI


L’orada és un peix conegut per ser  cuinat a la sal, però també ens pot servir per fer una deliciosa i fàcil sopa de peix.

INGREDIENTS:

ü  1 orada mitjana (700/800g)
ü  la molla d’una llesca de pa de pagès
ü  All i oli
ü  Sal i pebre

ELABORACIÓ:

Netegeu d’escates i tripes l’orada, si no ho han fet a la peixateria.
Poseu un litre i mig d’aigua en una olla amb una mica de sal i quan estigui bullint hi tireu l’orada sencera. Quan estigui cuita, la retireu i separeu la carn neta d’espines i pell i la reserveu.
Torneu a posar la pell i les espines a l’olla i bulliu-ho duran 10 minuts.
Coleu-ho i torneu a posar al foc el brou, afegiu-hi la llesca de pa i  bulliu-ho a foc fort sense remenar uns 8 minuts.
Després tritureu-ho amb una batedora elèctrica, rectifiqueu de sal i pebre i afegiu-hi el fideus i la carn de l’orada esmicolada i coeu-ho fins que els fideus estiguin cuits.
En el moment de servir-ho poseu una cullerada d’all i oli al plat i aboqueu-hi la sopa i ja la podeu menjar.

RECOMANACIONS:

També hi podeu tirar una mica d’ou dur o entrebancs de pa fregit. 

Comentaris

Les més populars