SOPA D’ORADA AMB ALL I OLI
SOPA D’ORADA AMB ALL I OLI
L’orada
és un peix conegut per ser cuinat a la
sal, però també ens pot servir per fer una deliciosa i fàcil sopa de peix.
INGREDIENTS:
ü 1
orada mitjana (700/800g)
ü la
molla d’una llesca de pa de pagès
ü All
i oli
ü Sal
i pebre
ELABORACIÓ:
Netegeu
d’escates i tripes l’orada, si no ho han fet a la peixateria.
Poseu
un litre i mig d’aigua en una olla amb una mica de sal i quan estigui bullint
hi tireu l’orada sencera. Quan estigui cuita, la retireu i separeu la carn neta
d’espines i pell i la reserveu.
Torneu
a posar la pell i les espines a l’olla i bulliu-ho duran 10 minuts.
Coleu-ho
i torneu a posar al foc el brou, afegiu-hi la llesca de pa i bulliu-ho a foc fort sense remenar uns 8
minuts.
Després
tritureu-ho amb una batedora elèctrica, rectifiqueu de sal i pebre i afegiu-hi
el fideus i la carn de l’orada esmicolada i coeu-ho fins que els fideus
estiguin cuits.
En el
moment de servir-ho poseu una cullerada d’all i oli al plat i aboqueu-hi la sopa
i ja la podeu menjar.
RECOMANACIONS:
També
hi podeu tirar una mica d’ou dur o entrebancs de pa fregit.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada