ORXATA DE XUFLA ARTESANA
ORXATA DE XUFLA ARTESANA
Un refresc conegut per
tots, de fàcil elaboració i que fet a casa encara serà més bo.
INGREDIENTS:
ü 100
grs. de xufles
ü 100
grs. de sucre
ü 1
litre d’aigua
ELABORACIÓ:
Per a fer l’orxata, poseu les xufles en remull, a
temperatura ambient, un mínim de 12 hores. Un cop passat aquest temps, coleu-les i poseu-les
en un pot per a batedora amb el sucre i l’aigua. Piqueu-les el màxim possible i coleu-les amb
un colador fi o un colador xines. Un cop
feta l’orxata, poseu-la a la nevera fins que sigui ben freda.
RECOMANACIONS:
La podeu prendre sola o
amb una bola de gelat de xocolata (barreja que s’anomena un mulato), i si esteu
per València, l’acompanyen amb “fartons”.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada