ALETES DE POLLASTRE A L’ESTIL “YANKEE”
ALETES DE POLLASTRE A L’ESTIL “YANKEE”
Avui un toc internacional amb una recepta importada directament d’EEUU,
en concret de l’estat de Louisiana. De
totes maneres aquesta forma de coure la carn està molt estesa per tot el nord
d’Amèrica, i el punt de picantor que té el plat el fa molt llaminer.
INGREDIENTS:
ü 16
ales de pollastre
ü 100
grs. de mantega
ü 1
culleradeta de pimentó de caiena
ü 1
culleradeta de pebre negre mòlt
ü 1
culleradeta d’orenga
ü 1
culleradeta d’alfàbrega
ü 1
culleradeta de romaní
ü 1
culleradeta de farigola
ü sal
Per al marinat:
ü ½
llauna de cervesa
ü 1
tassa gran de brou de pollastre
ü 1
cullerada d’oli d’oliva
ü 4
grans d’all pelats i tallats petits
ü 1
tomàquet ratllat
ü 1
culleradeta de mostassa
ELABORACIÓ:
Poseu
en un bol tots els ingredients de la marinada amb les aletes de pollastre,
remenant-ho perquè quedin ben impregnades. Deixeu-ho reposar tot a la nevera durant unes dues hores. Preescalfeu
el forn a 180º. Mentre s’escalfa poseu
la mantega en una paella i desfeu-la amb un foc mitjà. Incorporeu-hi totes les herbes i després les
aletes, que haureu tret de la marinada. Coeu-ho uns 10 minuts aproximadament,
remenant tot sovint. Després acabeu-ho
de coure al forn durant uns 15 minuts més, i ja es pot servir.
RECOMANACIONS
Es pot
acompanyar amb talls de llimona, però si voleu donar-li un toc de mestissatge
culinari, ho podeu acompanyar amb unes carxofes a la romana.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada