VI CALENT


VI CALENT


Recuperat de la revista cuina, típic de la Vall d’Aran “Vin Cau” i de tots el països centre europeus, és ideal per a suportar el fred de dies d’hivern  o de nits com les del Carnaval de Terra Endins.

INGREDIENTS:

ü  750 ml. de vi negre
ü  3 mandarines
ü  75 gr. de sucre morè
ü  2 canonets de canyella
ü  5 gr. de gingebre

ELABORACIÓ:

Talleu les mandarines i el gingebre a rodanxes fines, poseu el vi, el sucre, les especies i les mandarines en un cassó i feu-ho bullir  uns 5 minuts.
Retireu-ho del foc, remeneu-ho bé i deixeu reposar la infusió uns 10 minuts més.
I Ja es pot servir.
Cal servir-ho calent.

RECOMANACIONS:

Com totes les receptes populars, a cada lloc tenen les seves variants, més o menys especiat, amb altres fruites (generalment cítrics), però sempre és un poderós reconstituent contra el fred.
També es pot fer amb vi blanc, però generalment es fa servir el vi negre.

Comentaris

Les més populars