PLOMES AMB SALSA DE NOUS
PLOMES AMB SALSA DE NOUS
Malgrat
el nom, no parlarem d’aviram. Les plomes
és el nom d’una pasta molt semblant als macarrons, però més curts o més
prims. Aprofitarem per ensenyar a fer
aquesta deliciosa salsa de nous que també es pot combinar amb qualsevol altre
mena de pasta.
INGREDIENTS:
ü 400
grs. de plomes
ü 150
grs. de nous pelades
ü 400
cc de crema de llet
ü 2
cullerades d’oli d’oliva
ü 1
gra d’all
ü sal
i pebre blanc
ü julivert
picat
ELABORACIÓ:
Coeu
la pasta amb força aigua bullint, amb sal, i un cop cuita al “dente” coleu-la,
refredeu-la amb aigua freda i reserveu-la.
Per
fer la salsa poseu dins d’un bol per a trituradora els 150 grs. de nous, 200 cc
de crema de llet, l’oli i el julivert i ho piqueu fins tenir una salsa
fina. A continuació, en una cassola o
una paella hi aboqueu la salsa, la pasta cuita i la resta de la crema de
llet. Ho remeneu tot bé, ho rectifiqueu
de sal i pebre i ho deixeu coure tot plegat uns 5 minuts. I ja es pot servir.
RECOMANACIONS:
Al
muntar el plat, hi podem afegir unes nous pelades i una mica de julivert picat
pel damunt.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada