PLOMES AMB SALSA DE NOUS


PLOMES AMB SALSA DE NOUS


Malgrat el nom, no parlarem d’aviram.  Les plomes és el nom d’una pasta molt semblant als macarrons, però més curts o més prims.  Aprofitarem per ensenyar a fer aquesta deliciosa salsa de nous que també es pot combinar amb qualsevol altre mena de pasta.

INGREDIENTS:

ü  400 grs. de plomes
ü  150 grs. de nous pelades
ü  400 cc de crema de llet
ü  2 cullerades d’oli d’oliva
ü  1 gra d’all
ü  sal i pebre blanc
ü  julivert picat

ELABORACIÓ:

Coeu la pasta amb força aigua bullint, amb sal, i un cop cuita al “dente” coleu-la, refredeu-la amb aigua freda i reserveu-la.
Per fer la salsa poseu dins d’un bol per a trituradora els 150 grs. de nous, 200 cc de crema de llet, l’oli i el julivert i ho piqueu fins tenir una salsa fina.  A continuació, en una cassola o una paella hi aboqueu la salsa, la pasta cuita i la resta de la crema de llet.  Ho remeneu tot bé, ho rectifiqueu de sal i pebre i ho deixeu coure tot plegat uns 5 minuts.  I ja es pot servir.

RECOMANACIONS:

Al muntar el plat, hi podem afegir unes nous pelades i una mica de julivert picat pel damunt.

Comentaris

Les més populars